Нагла схема: Измамници предлагат хиляди евро от името на Азис и Преслава

1042
14 Януари 2021, 13:09


Имената на Азис и Преслава бяха забъркани в пореден онлайн трик за измъкване на пари във Фейсбук чрез фалшиви видеа, видя HotArena.

От два дни в измамни профила на Преслава се предлагат бомбастичните суми. "Ще даря 25000 евро на първите 400 души, които всъщност знаят номера на снимката. Късмет", пише една от фалшивите Преслави, а другата дава по-малко - 20000, но на 500 души. Азис е по-скромен и предлага 5000 евро на първите 700 души, които знаят номера на снимката.

Най-неприятното е, че към тези имена са прикрепени реалистични видеа на изпълнителите от техни лайфове в оригиналните им профили и по този начин заблуждават голяма част от феновете. Тези, които се излъжат и цъкнат към снимката, има уловка да въведат личните си данни и оттам тръгват различни измамни схеми.

Към момента нито Азис, нито Преслава са коментирали темата. Това не е първият случай на измама, в който са замесени имената и лицата им,  пише „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 3 месеца
0
Ех, Преси, Преси, Преси, гледам и не вярвам ма ушите си, какъв прекрасен клюн имаше преди години, а сега в какво си се превърнала след като беше при онзи носов касапин!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени