Наглост: Алекс Алексиев седна в кафене напук на забраната

936
17 Януари 2021, 15:17


На Алекс Алексиев му е все тая какви заповеди издава здравният министър, за да спре разпространението на коронавируса. Пренебрежението си към противоепидимичните мерки актьорът от „Откраднат живот” демонстрира онзи ден, сядайки да пие кафе в заведение – нещо, което е напълно забранено.

Екранният д-р Василев попадна в обективите на папараците на Уикенд в района на НАТФИЗ. Крачещ по „Раковска” без маска на лицето си, младият артист подмина театралната академия и след няколко минути се озова пред кафене на пл. „Славейков”.

А
лекс влезе в заведението, където би следвало да се продават храни и напитки само за вкъщи, и се настани удобно на маса на втория етаж. Очевидно заведението работи за „свои хора” и допуска избрани. Там актьора посръбна кофеин от порцеланова чаша, като междувременно наблюдаваше през прозореца, какво се случва из града. Актьорът беше съблякъл палтото си – сигурен знак, че не смята да си тръгва скоро.

Под предлог, че предлагат асортимента си за вкъщи, доста ресторанти и кафенетата в столицата и провинцията нагло газят правилата за ограничаване на Ковид-19. Те позволяват на клиентите да консумират по масите, а ако влезе проверка от РЗИ или полицията, се оправдават с лъжи - че хората уж изчаквали седнали поръчките си.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашо
преди месец
-3
Не ме занимавайте с българските артист!!! За нищо не могат да бъдат някакъв пример.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Как
преди месец
0
Напишете какво става по зимните курорти. Заведенията към хотелите се пръскат по шевовете. Специално се ходи там, за да се правят празненства и диви купони. Инстаграм е пълен със сторита на всякакви бръмчалки и звИзди, които пият, танцуват в големи компании, някъде даже и оркестри има. Хубаво мерки, ама да изпиеш едно кафе сам е по-"опасно", отколкото да се вихриш в заведение с още 50 човека, шото си на курорт, видиш ли..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени