Нана Гладуиш се измъчи, но изкара Ковид без хапчета! Водещата карала на 4 л вода (Подробности)

1532
27 Септември 2021, 15:53


Нана Глaдуиш, която на два пъти чу диагнозата рак, си почина през лятото в Испания и се върна заредена с нови сили в телевизионния ефир. Гладуиш и семейството й са запалени пътешественици и не се лишават от екскурзии дори в пандемията.

 

След като посрещнаха Нова година в най-слънчевия американ ски щат Флорида, за отпуската през лятото фамилията се спря на Испания. Нана обиколи провинция Андалусия и отиде на плаж на една от най-известните пясъчни ивици в Европа. 47-годишата водеща на „Съдебен спор“ се сдоби с тен на Плая де Болоня, прочут с кристалното си море и девствена природа.

 

Телевизионерката в началото на годината изкара ковид, при това без да пие хапчета. „Не казвам, че ковид беше лесен, защото имах няколко тежки дни, в които имах чувството, че всеки момент ще падна и ще умра. Но подходих с разум. Може би малко прекалих с това непиене на лекарства, като дори питамини не приемах. Пиех по 4 литра вода и от 47 кг паднах на 45“, обясни тя, след като се излекува. Нана е привърженик на ваксинацията и се боцна с „Файзер“.

 

„Досега винаги съм се доверявала на медицината, затова и приех тази стъпка. Иначе хората много съдят. Ако кажеш, че е имунизирал, ти казват колко си проста. Ако споделиш, че няма да го направиш, пак са недоволни. Няма угодия. Но всеки има право на мнение, няма нужда от обиди“, категорична е водещата.

 

Освен с пътешествия, тя поддържа тялото си и със спорт, като любим й е тенисът още от дете. Преди това обаче пробвала и други спортове. В ученическите години различни треньори минавали през училищата и събирали деца за отборите си. Явно разбрали, че Нана е спортна натура, все я избирали в отборите си, а тя дори ходела по състезания.

 

„Записах се на тyрнир по бягане, защото тичах бързо. Отидох на състезание и при мен беше на живот и смърт. Аз не отивах просто да бягам, а за да спечеля. И печелех. Получих шах и топка, а за мен тя беше много ценна, защото играех на ръбчета. Но от училището ми ги взеха и аз казах: „А-а-а, няма да ви бягам повече!“. После започнах да скачам, а след това ходех на художествена гимнастика. И пак пo състезания, макар и в училище“, разказва тв водещата.

 

Майка й дори я викала да се прибере за вечеря с подсвиркване, което било сигналът на тенисистите. Тя тичала от другия край на улицата, крещейки: „Още 5 минути-и-и!“. Даже комшиите, които през лятото стоят на терасата, като чуели подсвиркването на майка й, се провиквали преди нея: „Още 5 минути, нали знаеш“. Майката на Нана си отиде преди три години. Родителката на тв звездата бе болна от Алцхаймер дълго време, поради което беше настанена в специализиран хоспис, пише „Минаха години“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени