Нанси Карабойчева ражда през юли второ момченце! (Крие името от суеверие)

1024
14 Май 2021, 14:00


Носителката на престижната титла „Мис България“ Нанси Карабойчева и волейболистът Добромир Димитров са в трепетно очакване на втори син. Бебето ще се появи през юли, разкри самата Нанси. По същото време през изминалата година проплака първото им момче Матей.

 

Новината, че Нанси очаква втора рожба изненада както почитателите, така и част от близките й приятели и познати. „Наистина стана много бързо. Истината е, че не беше точно планирано. Всъщност с мъжа ми още като родих, започнахме да обсъждаме варианта да имаме още едно дете. Само че говорихме за някакъв период, след като Мати стане на поне шест месеца, примерно. Но съдбата си знае работата и се случи по-рано. Така че очакваме отново юли второто бебче. Избрали сме име, но до раждането ще го пазим в тайна“, казва Нанси.

 

Намира двете бременности за различни. „През тази нямах толкова гадене и повръщане, неразположение в първите месеци, но пък сега от доста по-рано ми е тежичко. Определено това да гледаш бебче и да си бременна е предизвикателство. Аз, за щастие, имам съпруг, който ми помага много с всички задачи. Смятам, че по-голямо приключение ще е, когато и двамата вече са на бял свят и трябва да се справям с едно прохождащо или ходещо дотогава мъниче и с едно бебче“, допълва с усмивка красавицата, пише „Телеграф“.

 

Нанси издава, че синът й Матей кипи от енергия. „Когато тъкмо беше навършил седем месеца и започна да се изправя и да се опитва да прави някакви крачки, аз бях леко шокирана, защото ми се струваше много малък. Вече е на девет месеца и все по-смело се опитва да ходи с помощ. Лази и иска постоянно да прави нещо различно. И като цяло си е малко диваненце, ама в хубавия смисъл на думата. Аз много се радвам, че е такова живо и слънчево дете, защото е забавно през цялото време“, издава Карабойчева.

 

Добромир се справя страхотно с ролята си на баща, като едновременно с това успява да помага на жена си с домакинството. „Ако трябва да съм напълно честна, по-скоро аз му помагам на него. Готвенето е единствената сфера, която не му е силна и там изцяло всичко е в моите ръце. Но оттам нататък всичко останало той го върши“, казва тя.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррр
преди месец
-1
Много се радвам на такива хора - интелигентни, възпитани, без позьорство и пошлост! Бъдете здрави и много щастливи!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди месец
0
Подкрепям напълно.Пожелавам им и едно прекрасно момиченце след двете момченца.
Мия
преди месец
-1
Прекрасни!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени