Напук на коронавируса! ВИП Брадър се завръща (Участниците влизат в шоуто след тест за COVID-19)

6417
10 Април 2020, 17:10


Коронавирусът е на път да възкреси шоуто „ВИП Брадър” в родния ефир, научи HotArena.


След внимателно обмисляне на ситуацията в Нова тв са стигнали до извода, че това е единственото риалити, което може да се снима при спазване на всички изисквания за социална изолация. Участниците, които ще влязат в новата къща наесен, ще минат през тестове за Ковид-19.


След 10 години в ефир „ВИП Брадър” отстъпи миналата година своето запазено място в Нова тв на шоуто „Игри на волята”. То се оказа достатъчно успешно, за да бъдат обявени кастинги за втори сезон още в деня, в който бе излъчен финалът на първия. Тогава обаче никой не е подозирал появата на извънредната ситуация, в която днес целият свят се намира. Благодарение на пандецията от новия коронавирус екипът на предаването поне засега замразява плановете си за нов сезон, издадоха пред „Уикенд” отлично запознати източници. Причината за това решение е, че подобно риалити изисква прекалено дълги кастинги, през които минават много участници от всякакви социални, възрастови и етнически групи. Това прави невъзможно спазването на социална изолация и дистанция, препоръчани от щаба на ген. Мутафчийски и правителството. За момента подобен кастинг представлява твърде голям риск за здравето на екипа, а и за самите участници, смятат в Нова тв.


Далеч по-лесно за осъществяване и снимане се оказва риалитито „ВИП Брадър”. При него всички кастинги могат да бъдат прескочени, тъй като става въпрос за подбор на популярни хора, който може да стане чрез чатове и телефонни разговори. Дори и тежката ситуация в момента да бъде преодоляна съвсем скоро, специалистите не изключват вероятността от поява на втора вълна на заразата наесен. Ето защо всички участници в следващ сезон на „ВИП Брадър” ще минат през тест за коронавирус точно преди влизането си в къщата. След това те няма да имат никакъв физически контакт с външния свят и на практика ще бъдат под карантина.


„ВИП Брадър” спря миналата година не само защото Нова тв искаше нещо различно в ефира си, а най-вече защото изтече договорът за авторските права на продуцента Нико Тупарев. Говори се, че самият той се бил поизморил да снима едно и също шоу в продължение на 10 години, затова предложил на телевизията „Игри на волята”. При настоящите условия обаче ще трябва да поднови договора за правата и да започне издирване на нови участници в риалитито с най-дълъг живот у нас. Неговите водещи най-вероятно ще продължат да бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, пише Уикенд. 
 
 
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ОТЛИЧНО
преди 6 месеца
0
БРАВО, ОЧАКВАМ ГО С НЕТЪРПЕНИЕ.САМО НЕ РАЗБРАХ КОГА ЩЕ ПОЧВА-СЕГА ИЛИ НАЕСЕН? СТИГА С ТИЯ ПЕВЧЕСКИ КОНКУРСИ И ПО ДВЕТЕ ТЕЛЕВИЗИИ.НАИСТИНА ИМА МНОГО ТАЛАНТЛИВИ МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ,НО ПОСЛЕ НИЩО НЕ ЧУВАМЕ ЗА ТЯХ-ПРОСТО НЯМАТ РЕАЛИЗАЦИЯ. ДАНО ПО-СКОРО ДА ПОЧВА БИГ БРАДЪР ,ЧЕ СЕ ЧУДЯ ВЕЧЕ КАКВО ДА ГЛЕДАМ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:))))
преди 6 месеца
0
тЪпарев и педал ТушеФ друго и не могат освен да съберат на едно място убитаците на държават и да gи разиграват като маймуни за някой и друг лев.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бонинн
преди 6 месеца
-5
Най-хубавото предаване! всички останали са боклуци. но ако се излъчва в реално време и е по-малко режисирано ще има още по-голям успех , а и СМС -и ще пускаме. Последните години го превърнахте в телевизионен театър. Само се моля да не попадне в ръцете на Халваджиян , защото ще го опропасти и превърне в долна чалга.Повдига ми се от всички предавания на арменеца и на Слави. Слагам ги под един знаменател !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eeeeххххеее
преди 6 месеца
-1
Хайде стига де, сега всички боклуци, които изгладняла ще се озоват вътре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени