Наша певица влиза в активен вулкан! Елена Брусарска обожава силните усещания

461
11 Октомври 2021, 12:00


Бургаската певица и търсачкана силни усещания Елена Брусарска се престраши и се разходи из кратера на активен вулкан. Действащият вулкан на остров Нисирос е единственото място, където приключенци, обичащи силните изживявания, могат да се разходят свободно, но на тяхна отговорност. Все пак не се знае кога може да изригне привидно затихналият вулкан.

 

Певицата Елена написа в профила си в социална мрежа. че е на гости на вулкана в Нисирос, като гордо качи и няколко снимки от вълнуващото си приключение, в което малцина имат куража да се впуснат.

 

От малка 33-годишната Елена изучава различните аспекти на живота. От дете свири на пиано, посещава вокални уроци и солфеж. На 12 години композира и първото си музикално произведение, което изнася на концерт по пиано. В училище участва в хорове. След завършване на гимназията е поканена да участва в проекта на изпълнителя Стоян Роянов Я-Я като негова беквокалистка, където трупа опит на сцената.

 

На по-късен етап в живота си се занимава с мода, прави уникални дизайнерски обувки собственоръчно, които отразяват индивидуалния й стил. Не е безразлична и към приключенията, които олицетворяват свободата на човешкия дух. Елена обича тръпката - даже изкарва капитанско решително и подкарва яхта. Попадала е в тежки бури, вятърът неведнъж е късал платната на лодките. Имала е страх от морето заради приятни случки в детството, но вече го е преодоляла, пише „България Днес“.

 

Очевидно не изпитва страх и от активни вулкани на отдалечени острови. „Тръпката от преживя нето е несравнима“, напи изпълнителката след небезопасното си преживяване.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени