Наско Ментата обикаля чалготеките напук на пандемията

551
05 Август 2021, 16:58


На купонджийски живот по кръчмите се отдаде Наско Ментата, видя HotArena!


Певецът, който остава в музикалната история с изпълнението си на "Шушана", решава да му поотпусне края, тъй като му писва от безкрайно продължаващата пандемия. Наско събира ударна мъжка компания и си запазва тъмно сепаре в столична чалготека. Но не остава дълго инкогнито, тъй като купонджиите са много шумни и привличат вниманието. Ментата и компания удрят често наздравици, канят си перкусионисти, които да им свирят на барабанчета, а знойни татуирани девойки танцуват до тяхната маса. Купонът е много зрелищен, но се оказва напълно заслужен.


Наско признава, че месеците наред стоене вкъщи започват да му натежават и иска разнообразие. Бавно се случва и връщането към броя участия преди COVID-19, така че изпълнителят има повечко свободно време. Затова решава да разпусне с парти, на което, случайно или не, се оказва, че пее колежката му ДесиСлава. Певицата, поздравява лично изпълнителя на "Шушана" и прави запомнящо се участие, като не спира да танцува на сцената въпреки наедрялото си тяло.


"На народа прекалено много му се струпа това стоене вкъщи и накрая напрежението можеше да ескалира. Трябваше да почувства свобода. По себе си усетих, че не можеш безкрайно дълго време да си стоиш вкъщи. Но правилата трябва да се спазват, за да няма нови усложнения на ситуацията", коментира преди време пред "България Днес" Наско Илиев, както е истинското име на Ментата.


"Всеки ден музикантите сме изправени пред финансови предизвикателства на живот на свободна практика, неуважението на хората, които смятат, че трябва да имаме реална работа, както и страха, че никога няма да работим отново. Музикантите са едни от най-мотивираните и смели хора на земята! Те понасят повече отхвърляния всеки ден, отколкото повечето хора за цял живот", описа тежката ситуация понякога Ментата, пише България днес.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени