Наско Сираков и Илиана Раева чакат внучка, проклятието от 94-та още тегне над тях (Какво помрачи щастието от бременността на Виолета?)

02 Август 2016, 12:43


Наско Сиракова и Илиана Раева скоро ще станат баба и дядо, на сякаш не могат да се зарадват истински на новината, научи HotArena.

По-голямата щерка на спортните величия - Виолета, е бременна и очаква момиченце. Именно полът на бебето е причина за помраченото щастие на родителите й. От дълго време се знае, че над футболните ни национали от златния отбор от футбол тегне проклятието наследниците им да са все момичета и да няма кой да наследи спортните им успехи на зеления терен. Същата е ситуацията и при Краси Балъков, Христо Стоичков, Трифон Иванов и други.


Семейство Сиракови отдавна се надява да се увеличи с още един член от мъжки пол и с трепет очаквали това да е именно детето на Виолета. Преди дни обаче станало ясно, че домът им ще прекрачи още една дама.


Освен Виолета, Наско и Илиана имат и още една дъщеря Славея, която наскоро се спряга за гадже на Ники Михайлов. Тя успя да разчувства майка си с мило послание без повод, но с голяма любов. В малката кника под формата на сърце пише: „Ти винаги знаеш точните думи: как да ме предупредиш, как да ме посъветваш, как да ме насърчиш“.


Именно Славея бе тази, която неволно издаде пола на бебето на Виолета. Тя публикува снимка с майка си и кака си в официални рокли, а към нея написа: „Четири сме“


„Наско и Илиана много се радват за бебето, въпреки че Сираков искаше момче, което да направи футболист. Сега вече се надява следващото внуче да е от мъжки пол и да го кръстят на него“, коментираха от обкръжението на спортното семейство. 


Докато това се случи обаче, всички се надяват бременността на Виолета да е лека и на бял свят да се появи здраво момиченце. Бъдещата майка е заедно с бащата - футболистът Георги Коруджиев, от три години. Сега той се грижи за нея повече от всякога, а тя е качила само на коремче и изглежда повече от добре, пише "Всеки ден".

 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 6 години
0
Да й се роди жива и здрава внучката и да ги радва! Като порасте малко, ако реши да става гимнастичка, да попадне на свестна треньорка, а не на вещица като баба си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оня
преди 6 години
-1
Да имаш момиче е ПРОКЛЯТИЕ?! Да не сме в третия свят и аз да съм пропуснал нещо този факт? Само момчета ли трябва да се раждат и не е ли по-важно бебето да е здраво, без значение какъв е полът му? Що за дебилна статия, по дяволите?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени