Наследниците на Иво Карамански мизерстват (От милионите на Кръстника няма и следа)

09 Юли 2020, 13:00


Милионите от наследството на Иво Карамански се оказаха силно преувеличен мит, узна HotArena.


Децата на покойния бос така и не успели да проследят пътя на парите му и да заживеят в лукс, а точно обратното. И те се борели за насъщния, а единственото, което получили от фамилията на татко си, били само проблеми. От първата си жена Галя Лукановска, Кръстникът има три дъщери - Александра, Десислава и Ралица. Неотдавна Александра проговори за митовете относно милионите на татко си. 


Тя категорично отрече той да й е оставил тлъста банкова сметка, дори напротив. "Не ми остави абсолютно нищо. И да е имало някакви пари, те изобщо не са стигнали до мен. Други са тези, които спечелиха след смъртта му.", намекна тогава щерката, която се изживява като частен детектив. Алекс живее съвсем скромно в столицата, където управлява единствената останала фирма на баща си, която е на доизживяване. Другите две щерки - 30-годишната Ралица и 33-годишната Десислава, също живеят скромно. 


Нелека е съдбата и на извънбрачния му син от бившата гимнастичка и настояща половинка на Александър Сано - Нели Атанасова. Наскоро Иво-младши, който се отказа от фамилията на биологичния си баща Карамански и прие тази на пастрока си - Сано, бил уволнен покрай коронакризата в Холандия, където от изввестно време живее. Преди пандемията момчето работело като готвач на свободна практика близо година и половина, като го ангажирали по ресторанти и хотели. Преди това бил барман и сервитьор, но кулинарията най-много го привличала. 


Сега се опитвал да оцелее, продавайки храна през интернет, но новият му онлайн бизнес все още не можел да потръгне. Припомняме, че митичният Иво Карамански беше разстрелян на 20 декември 1998 година по време на рожден ден. Стрелецът е Стефан Въжарски, който през 2003 година беше осъден на доживотен затвор, пише Ретро. Осъден е да изплати обезщетение на децата на Кръстника, но до днес те не са получили и стотинка. 



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 години
0
Милионите на Карамански са от престъпна дейност.Трябва да са щастливи,че не са стигнали до тях за да не отнасят клетвите на ограбените хора.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени