Наследствено заболяване погубило Лорина Камбурова

5080
03 Юни 2021, 19:00


Младата актриса Лорина Камбурова е имала наследствена предразположеност към заболяване на белите дробове по линия на своята майка, чийто живот е прекъснат от рак на дихателните органи преди 18 години, узна HotArena.


30-годишната възпитаничка на НАТФИЗ издъхна в клиника в Москва след тежко изкаран коронавирус и двустранно възпаление на белите дробове. Звездата на българското кино е очаквала трансплантация във Виена, но е криела от всичките си близки приятели и колеги своите здравословни проблеми.


По принцип трансплантация се прилага обикновено при пациенти с тежки увреждания на белите дробове, тя се налага при заболявания като емфизем, кистозна фиброза, пулмонална хипертония и други болести на дихателната система. Не е известно каква точно е била диогнозата на Камбурова, но според медицината вероятността за развитие на белодробен рак е 2-5 пъти по-голяма при лица, имащи родител, болен от това заболяване.


Не само майката на красива Лорина си отива от смъртоносно заболяване, но и баща й я напуска, покосен от инфаркт, пише Минаха години.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хикс
преди седмица
0
А смърчо от САЩ какво е чакал? Толкова е държал на нея! Трагедия, момичето си е отишло само
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оставете я на мира
преди седмица
0
Оставете момичето да почива в мир, предтснете да ѝ ровите в кокалите. Не ви е срам! Освен това, ако е била в състояние за трансплантация, би могла да почине от абсолютно всичко. Но Ковид е чудено обяснение за всяко нещо от година и нещо. Явно тези близки са и толкова "близки", че не са знаели или са предпочитали да не знаят нищо. Русия им виновна, Ковида и т.н. Много жалко за младото момиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени