Натали Трифонова изхвърли Петя Дикова от CoolT

https://hotarena.net/laifstail/natali-trifonova-izhvarli-petia-dikova-ot-coolt HotArena.net
Натали Трифонова изхвърли Петя Дикова от CoolT

Синоптичката на бТВ Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT, ще остане лице на шоуто и през есента, узна HotArena.


Красавицата качи рейтинга му и категорично отвя конкуренцията в лицето на предшественичките си Петя Дикова и Поли Гергушева. Новият изпълнителен директор на бТВ - чехът Мартин Швехлак, бил категоричен, че блондинката е много подходяща за водеща на лайфстайл предаването, а атрактивната й визия залепва зрителите пред екрана. Преобладава мнението, че Трифонова не разчита само на чара си, а и на сериозната подготовка по темите и интервютата. 


Самата Натали също вече е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова. Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева не е на екран, защото най-напред роди сина си Александър през 2019, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не промени плановете й да се върне на малкия екран, а засега няма изгледи да се появи като водеща на светското предаване. 


След смъртта на продуцента на CoolT Емил Дилчев, който угасна от рак преди година, Пипи осъзнава, че предаването не е същото без него. Тя планира да започне да работи по отделни проекти в бТВ, но не и да прекъсва майчинството си. А когато то изтече, мисли да се изявява само зад кадър - като продуцент и журналист, но не и като водеща. Натали няма как да не е щастлива, защото винаги е мечтаела да прави лайфстайл предаване, пише Галерия. Другата й голяма мечта е да се снима във филм или сериал, така че нищо чудно скоро да я видим в някой нов проект на бТВ. 

21 Коментара

хахахахахахахх

преди 2 години

Преди да пишете глупости се поинтересувайте от фактите! Рейтингите показват ДРУГО - налтали бутна рейтинга на култ и то жестоко. Така че не я възхвалявайте прекалено много. Аман от платени стати за платени курви

Коментирай

Kurrt

преди 2 години

Tazi moje samo da mechtae za reitinga na Dikova

Коментирай

ха ха ха

преди 2 години

"Самата Натали също вече е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова. " сериозно ли? Тази да се пребори с болния си мозък и ниска култура, да не говорим за бедния речник. Как се бориш с някого който доброволно си седи вкъщи и си гледа децата?

Коментирай

Mmmm

преди 2 години

Това предаване няма рейтинг...вече Отблъсква зрителите и не е подходяща за водеща... Това,че има едни дълги крака не означава,че е подходяща за водеща..Нахакана селска пръчка,която само с къси Поли и вирнат нос не се вписва...всичките селяни,които бяха или са гаджета на Бойко ги махат малко по-малко от ефир...нека и тази да се готви...

Коментирай

Натли празната тиква

преди 2 години

да за справки - Миролюба Бенатова, Диляна Гайтанджиева, Ина Пелева, Цвета Кирилова и многооооооо други.

Коментирай

Taka

преди 2 години

Истината, Натали, винаги илиза на яве. Ти нямаш рейтинг, нито има положителни отзиви за воденето на предаването ти, SO....колкото и пари да влагат в теб не ставаш, колкото и реклами да си правиш, нощем като си легнеш в празното легло и се сетиш, че някоя друга топли тиквата която те бута и столчето ти се клати - плачи, не е срамно. Срамно е да мачкаш някой друг за да изпъкнеш, в случая една жена родила две деца - българчета. Петя хич да не ти пука от тая евтина парцалеса

Коментирай

ха тъй

преди 2 години

кой го ебе тоя травестит

Коментирай

Натали ли ли ли

преди 2 години

Хе хе хе . Нека спрем с гръмките заглавия, моля! Кой кого и откъде ще изхвърли не е много ясно. Животът е колело което се върти - днес спиш с някои и си мислиш, че си кралица, оказва се че тоя някой утре може да те изхвърли, нали Натали? Както ти изхвърляш ПЕТЯ С ПЛАТЕНИ СТАТТИИ. Никой не се връзва. Аз подкрепям Петя Дикова ! Дръж се момиче мъжка майка си!!!

Коментирай

Мария

преди 2 години

Това момиче е голяма пародия. Ужасна е и с тая коса е като травестит.

Коментирай

Val

преди 2 години

Аман от лигави връзкарки като Петя. Натали е не само красива, а и можеща. Така, че Петя да си седи в къщи и да си гледа децата.Просто не става за водеща, колкото и да се напъва.

Коментирай

Нати дай ми

преди 2 години

Захапала го е Баба Яга на някого с тая обратна захапка.Не пуска . Колкото и да я замяташ тая косица ,кривото чене се вижда.

Коментирай

Do val vankov

преди 2 години

прав си аман от връзкарка, но такива като Натали! Как е била назначена на първата си работа като синоптичка? С разкрачени крака пред Бареков, как я взели в Бтв? С кастинг за който никой не е чувал?! Тоест отново с разкрачени крака. Налапала с обратната захапка уя на експремиера нали така се хвали и станала водеща на Култ. Е кой е връзкар образованата Дикова или Необразованата фъфлеща Трифонова?

Коментирай

Антония

преди 2 години

Не че Петя не е връзкарка, но да я сравняваме с Натали, е меко казано обидно. Петя се образова, старае, поднася интелигентно, изобщо профилът и възпитанието, което показва, няма нищо общо с тази руса... Надявам се след майчинството, да се намери подходящо поле за изява. А как хвалели Натали за добре свършената работа, направо ще се пръсна от смях...

Коментирай

Хаха

преди 2 години

Колкото и да плюете Натали, поне изгклежда добре на екран. Аман от "красавици" тип Ива Софиянска. Това има нужда телевизията-представителни и красиви жени. А вие си плюйте колкото искате и на бялото казвайте черно с това,че Наталито не е представителна, грозна и прочие..а за това как е стигнала до там , както всеки всичко постига в Бг-с връзки, то е ясно.

Коментирай

Джирон

преди 2 години

Нали знаеш...въпрос на вкус казало кучето и си облизало задния двор. Така че ти си ближи задния двор. Красиво не мога да кажа на нещо с 3 тона грим и екстеншъни. Какво е красота нещо субективно, но красивите жени имат правилни черти - Натали има олеми уши и нос. Изкуствени зъби и папиломи по цялото лице. Да не говорим за петното на ръката и което изключително дразнещо и отблъскващо. Не се подигравам но щом се показва по тв трябва да има представителен вид, а не посредтвен . И фактът че коментарите са масово отрицателни говори само едно - момичето е посредствено. Ако беше хубавка, но глупава щях да и простя. Но тя е хубава, JUST глупава.

Коментирай

i tq veche izleze no samo v edin smel sait

преди 2 години

Изплува поредната лъжа, в нейната основа отново стои ББ – след разкритията на Наталка, че Баце е подарил заведение на брата на „Мис Бикини” Станко Йовчев, Мутрата затваря устата на Наталка с поръчкови статии и пари. Наталка вчера се похвали още в ранни зори, че е на първа страница на столичен вестник, на която с големи букви пише, че била изместила Петя Дикова. По-късно новината била преписана от всички светски хроникьори, които побързаха да зачеркнат професионалист с доказан опит Петя Дикова. Преписаха статията, в която се твърди че, Наталка вдигнала рейтинга на предаването – нещо, което е категорична лъжа. Затова поне Narod.bg се надявам да даде трибуна на истината: Лъжа №1 Прилагам ви факти, избрани на случаен принцип. Занимавам се с пийпълметрия в bTV – едно предаване на Наталка от февруари, избрано на случаен принцип – рейтинг 16 (предаване на Наталка от 6-и февруари 2021 ) и едно предаване на Петя – от 2018, случайно избрано – шер 30 (водещ – Дикова, датата е 26.08.2018 г.) iztochnik> narod.bg

Коментирай

Натали коза

преди 2 години

Натали Трифонова е една истинска Баба Яга като я погледнеш в профил с издадената напред челюст к големия нос с брадавици ...и грима не ги прикрива дори

Коментирай

Анатоли

преди 2 години

Малиииии. Тая е “изтървахме коня”

Коментирай

Бугати

преди 2 години

Петя си седи вкъщи и си гледа децата момичеТо, не е изявявало дори желание да се връща в това Вече пародиино предаване, няма кой да го води, а на Бтв не им се дава още една заплата, затова са сложили амбициозна куха лейка за водеща. Относно Петя - самия факт, че по светски теми и теми свързани с кралското семейство канят Петя да коментира, а не настоящата водеща е показател за това колко и е нивото на Натали. Всичката злоба и напъл да смачка Петя на Натали ще и се вътрне и то тъпкано.

Коментирай

До Джирон

преди 2 години

Е то е ясно,че ще намерите от 10 кладенци вода за това видиш ли колко грозна е Натали. Никой не е роден перфектен, голям праз, че имала петно на ръката. Поне не прилича на сгазеноот влак куче в лицето. Тонове грим е нужен за всички, които работят в телевизията, включая и на мъжете! Аз не знам някоя , която да не е гримирана.. дори водещите на новините са силно гримирани. А това,че българите сте свикнали навсякъде да е фрашкано с псевдо модели- късокраки,дебели с обработени снимки, които нямат нищо общо с действителността си е ваш проблем.Натали поне си е същата и на снимки и на живо.

Коментирай

Qwerty Yop

преди 2 години

Не си у ред! Викат я щото е учила в Лондон... с парите на тати. Много префърцунена беше пипи-ту, но това е заради наследството от родителите ѝ. А за гледането на децата ѝ, ами, който си е правил деца, да си ги гледа. Натали няма деца, може да се развихри.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.