Натали Трифонова с колие на кралица

https://hotarena.net/az-jenata/natali-trifonova-s-kolie-na-kralica HotArena.net
Натали Трифонова с колие на кралица

С диамантено колие за десетки хиляди се появи в ефир Натали Трифонова, пише България Днес. Сексапилната тв синоптичка и водеща качи и отделни фотоси в социалните мрежи, в които фокусът е върху уникалното бижу.

Фенове на русата амбиция коментират, че „момиче за милиони“ като нея не може да си позволи да се кичи с евтини украшения. „Едно, но какво, като на кралица!“, възторгва се виртуалната аудитория на Трифонова.

Красавицата е обрамчила снимките с крилатата фраза, че „диамантите са най-добрият приятел на момичетата“. „И това е вярно!“, прибавя от себе си Натали. Тя подчертава още, че диамантите на обеците  пък са „много по-красиви от снежинки“.   

 

3 Коментара

абе,

преди 11 месеца

Струва около 1000 лева.

Коментирай

Магнитски

преди 11 месеца

Е колко да струва. Евтиния като нея. Бойко спрял да киха кеш и тя се миди кво да рекламира мааааа то с тоя грозен конски фейс кво да рекламира. Кой ще си купи крем за лице рекламиран от спремояд, кой ще си купи продукт за коса рекламиран от кокошка без перушина - то и душата и е изкуствена ма тая парцалеса

Коментирай

Натали Трифонова

преди 11 месеца

Много повече от 1000 лева е!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.