Натали Трифонова си пада по заместника на Слави! Ще има ли спойка ?

6080
25 Януари 2020, 14:00


„Има никак нелоши татуси!”,  казва Натали Трифонова по адрес на Николаос Цитиридис, заместника на Слави Трифонов за вечерното делнично шоу.

Ослепителната синоптичка рядко може да бъде чута да хвали някого от мъжки пол. Тя предпочита да получава комплименти пред това да ги раздава. Ще има ли спойка сега с комика водещ? Ще има ли рубрика за сексапилната блондинка? Защо не!, пише „България Днес”.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля ви
Преди 1 година
-1
Момчето е симпатично,не го занимавайте с тоя крокозъбел
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гримьор
Преди 1 година
0
Чак пък ослепителна, та и синоптичка… По-полека. Ако не сме ние...ще се чуди къде да се скрие.
Ристьо
Преди 1 година
-1
Аре стига с тоя нескопосан ПР, с който бТВ се опитват да наложат в последния момент новия си водещ, който може и да се окаже нищо особено...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кьормекова
Преди 1 година
-1
Не знам и не ме интересува по кого си пада,за мен тя е най неграмотната която говори за времето у нас.Разчита на някаква визия и служебна усмивка напомнеща ми на едно четириного.Не запомня две изречение когато е на екран. Ако не е аутокюто,това ще е пълен провал.Тя не поглежда към картата върху която са температурните градуси. Колежката й т. нар. Стаси,ще се пенсионира като уж синоптичка и тя не поглежда към картата,основното й помагало в работата. Василковски,един истински професионалист,никога не чете от аутокюто,постоянно погледът му е върху картата.Толкова ли са плитки умовете на фустите,че изпадат в карикатурни ситуации по време на "работа"?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хой
Преди 1 година
0
Ще ти разкрия една тайна - карта няма, това е зелен фон, само зрителят вижда карта, а те ако не знаят в коя част на България са тия градове, няма как да ти покажат.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени