Натали Трифонова спаси кожата в Би Ти Ви... засега

3473
05 Август 2018, 16:00


Секси синоптичката Натали Трифонова се спаси от уволнението наесен, което сериозно я заплашваше. Тогава на работа в Би Ти Ви се връща титулярката на работното ѝ място – Станислава Цалова, а блондонката, която е назначена по заместване, трябваше да си тръгне. Екипът обаче успял да се пребори за мястото ѝ в телевизията, само че без трудов договор, научи HotArena. 

Седмици наред са продължили преговорите за щата на Натали в прогнозата за времето, твърдят източници на „Уикенд”. Проблемът бил, че броят на работните места в Би Ти Ви се определял от ръководството в чужбина, на което му е все едно дали синоптичката е Трифонова, Станислава Цалова или някой друг. За тях било важно единствено кой е титулярът и кой – по заместване. Шефовете от чужбина заявили, че имат щат за трима синоптици и Натали ще трябва да си тръгне в деня, в който на работа се върне Цалова. Българските мениджъри обаче били категорични, че дългокраката блондинка е най-добрата реклама за екипа. Тя била истински магнит за зрители, а интересът към нея бил огромен още от първото ѝ стъпване пред камерите в телевизията. В крайна сметка намерили соломоновско решение на въпроса. Натали Трифонова ще остане на работа, но без трудов договор. „Ще трябва да мине на граждански – ще работи в телевизията без осигуровки”, обясниха хора от екипа. 

На красавицата не ѝ било приятно, че от есента ще трябва да се води официално безработна и сама да си внася осигуровките. Тя се дразнела, че е много по-популярна от Цалова, но въпреки това ще трябва да ѝ отстъпи мястото си. Въпреки това обаче се съгласила да мине на граждански договор, надявайки се, че някой ден ще се открие редовен щат и за нея. Според хора от телевизията обаче това е малко вероятно, тъй като шефовете в чужбина били убедени, че четирима синоптици на трудов договор в Би Ти Ви са твърде много. 

Междувременно Натали демонстрира за пореден път какво би изгубила телевизията, ако се раздели с нея. Та си направи разголена любителска фотосесия с толкова къси панталонки, че е трудно да се определи какво освен плата им ги отличава от обикновеното бельо. Пред дългите ѝ крака всички нейни фенове останаха без дъх. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зари
преди 11 месеца
-4
Наталия с тази визия и този "интелект" е само за пиацата. Нека опита. Ще успее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хиндо
преди 11 месеца
-5
Тази ще има много път да извърви, за да достигне харизмата на Цалова. Дори може въобще да не се доближи до нейното присъствие на екрана, защото Цалова е професионалист!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нати Вампира ще е аут
преди 11 месеца
-5
Точно така! Това зъбато нещо не може да се сравнява с Цалова. Няма нейното излъчване, нито професионализмът и. Натали е поредната набедена красавица, която изпъква само с голотии. Нищо особено и в тяло не е, краката и са криви и с дебели колена. За муцуната - без коментар..добре, че се е изрусила, та да хваща поне с нещо окото.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени