Наталия Кобилкина бяга от България

1318
11 Април 2019, 10:00


Сексоложката Наталия Кобилкина се премести в Гърция, при мъжа си, научи HotArena.


Култовата брюнетка, която се прочу със съветите си относно интимния живот на мъжете и жените, прецени, че е по-добре да гледа бебето си в Гърция.


Семейството на Кобилкина вече си събра багажа и напусна София, за да заживее в Атина. Според Наталия, в Гърция ще й бъде по-спокойно, а и съпругът й няма да тича между двете държави непрекъснато, пише „България днес”.


Устатата рускиня държи детето й да израсне в стабилна семейна среда, каквато явно няма у нас. Още от първите дни, в които се премести в южната ни съседка, Наталия се зае с трудната задача да открие бавачка за малкия Филип.


Бебето се роди преди два месеца и има постоянна нужда от наблюдение, а майка му е заета с различни ангажименти. Наталия продължава да жъне успехи със семинарите си и ще отскача до България поне за 1–2 дни в месеца.


Малко преди да отпраши за Гърция, Наталия направи и задължителната погача. Тя дори събра приятелки и за първи път показа своя бебок.


"Приятелките пожелаха много хубави неща на Филип. Аз на моя син желая да има много добро, любящо и благородно сърце. Като майка ще му дам моята подкрепа и любов. Казвам му, че вселената е прекрасна, хората са добри и навсякъде има чудеса. Но знам, че думите нямат голямо значение", каза Наталия след погачата на Филип.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени