Наталия Кобилкина: Руснаците искат мир!

23 Март 2022, 17:00


Психоложката, която се премести да живее със семейството си в Лондон, написа откровено признание в своя Инстаграм профил, посветено на събитията в Украйна, видя HotArena.


"Малко от хора знаят: че само в моя град Ростов на Дон бяха приети хиляди беженци от Украина и всички руснаци с отворено сърце помагат на всички, които загубиха своя дом. Всички моите приятели руснаци помагат в момента на бежанци (повече не могат да го правят официално, защото е незаконно и опасно)", написа Кобилкина в Инстаграм. "Всички руснаци, които познавам, казват едно и също: Аз избирам МИР! Ние Обичаме Украйна и хората! Ние срещу война. Народ не иска война, но никой не пита народа. Имам още много какво да кажа и за война и за истина… но това не безопасно и свобода на думите за руснаци в момента забранена (по последна разпоредба за публични изяви по повод на война може да отидеш в затвора на 15 години)."


"Днес в Русия изключват Инстаграм като реакция на думи, че агресия към Руснаци е разрешена! Някой осъзнава ли, че това отворена покана към Расизъм? Как може да нападаш хората за тяхната принадлежност към някой народ? Да се върнем ли към фашизъм и битка срещу евреи? Мислих, че това отдавна мина, обаче не….Америка много осъзната опитва целия свят да намрази руснаци и милиони инвестирани в това", пише рускинята, предава Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 8 месеца
0
Баста бе Катъркина,приемай украйнски бежанци в дома си в Лондон и не занимавай българите със себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кобилкина
преди 8 месеца
0
български мъж комплексиран заради недостатъчно секс


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени