Наум Шопов-младши отказал цигарите преди 6 месеца

https://hotarena.net/lubopitno/naum-shopov-mladshi-otkazal-cigarite-predi-6-meseca-2 HotArena.net
Наум Шопов-младши отказал цигарите преди 6 месеца

Наум Шопов-младши винаги е казвал, че води здравословен начин на живот - тренира всеки ден и много внимава как се храни. Дори и почитателите му не знаят, че доскоро е бил активен пушач. Актьорът и инфлуенсър отказва да рекламира цигари, вейпове и алкохол, за да дава добър пример на последователите си. „Допреди 6 месеца пушех, но не съм го показвал умишлено”, откровен е водещият на „Ергенът”.

 

Звездата на младия Шопов изгря със сериала „Откраднат живот”, който му донесе много фенове и материална стабилност. Преди това той беше студент по медицина, но заряза лекарската професия, за да се посвети на шоубизнеса. Наум казва, че по време на следването си едва се оправял финансово, защото не работел, отказвал да взима пари и от родителите си. Даже се случвало жена му Теа Минкова, с която са заедно от 10 години, да го издържа.

С нея се знаят още от ученици, но започнали връзката си малко след завършването на гимназия. Шопов тъкмо бил приет да учи в Медицинския университет. В продължение на няколко години бил посветен на образованието си и не му оставало време да започне работа.


„На първата ни годишнина с Теа аз нямах пари да й взема скъп подарък. Бяхме на морето, отидох до най-близката сергия и купих една обикновена малка раничка за 15 лева. Нямах възможност да я зарадвам с нещо по-скъпо, но въпреки това, тя много хареса изненадата”, раказвал е Шопов. В този период половинката му изкарвала парите в семейството и той до ден днешен е много благодарен за разбирането й.

Наум е благодарен и за друго на любимата си Теа. Когато дъщеря им Амая се появила на бял свят, той отсъствал често заради снимките на „Откраднат живот”, който по това време бил на върха. Минкова почти сама отгледала бебето през първата година от живота му. „Тя се справяше с всичко, без да се оплаква. Истинска героиня! Наложи се постепенно да изградя връзка с дъщеря ми, защото по това време не ми виждаше очите. Мисля обаче, че майката винаги ще е на първо място за едно дете”, разказва водещият на „Ергенът”. Наследницата му вече е на 3 години и семейството засега не мисли за друго дете.

Към момента Шопов се е отказал от медицината, макар че по думите му е завършил с пълно отличие. Водещият на „Ергенът” се е ориентирал към инфлуенсърството и актьорството. Преди 2 месеца беше и в Дубай на снимки. Наум участва в най-новият проект на режисьора Ники Илиев. Филмът е вдъхновен от истинската история на параолимпиеца Михаил Христов. Звездата от „Откраднат живот” се хвали, че е получил покана да се снима и в чуждестранен сериал. Това е ново предозвикателство за него, защото поредицата е на английски език. Засега няма право да издава подробности.

Наум твърди, че е работохолик и все още се учи кога да слага границата с личния живот. Начинът му за разпускане на напрежението е чрез силови тренировки във фитнеса. Прави такива всеки ден и дори се чувства неспокоен, ако пропусне. Неотдавна обаче му се наложило, защото имал проблеми с рамото – развил тендовагинит на дългото сухожилие на бицепса. Тогава дори не можел да вдига детето си, камо ли да блъска тежести в залата. Шопов преминал тежко през този период, защото липсата на спорт се отразила зле и на психиката му. Така решил да откаже цигарите и да обърне малко повече внимание за себе си.

Сега актьорът и жена му са на почивка в Кипър и радват почитателите си с красиви снимки от морския бряг. Дъщеря им Амая също е с тях. Инфлуенсърите често пътуват с детето, по-рядко го оставят на грижите на някоя от бабите. Понякога помага и сестрата близначка на Теа – Ая Минкова, с която са много близки.

4 Коментара

тоя джендър

преди 10 месеца

като се е отказал от медицината, да възстанови на държавата парите за обучението си!

Коментирай

Наум Шопов

преди 10 месеца

Карам Тесла!

Коментирай

Антония

преди 10 месеца

Изпечен лъжец и лицемер - години наред промотираха здравословен начин на живот - диети, тренировки, а се оказва, че през цялото време е пушел...

Коментирай

Отврат

преди 10 месеца

ВЪЙЙЙЙ КОЛКО ИНЕТТЕРЕСНООО....СЯ БАНИЦА ЩЕ НАПРАВЯ ЗА ТОЯ ИЗМИСЛЕНЯК.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.