Наум Шопов-младши реве за „Откраднат живот”

14 Март 2021, 15:00


Сериалът „Откраднат живот” приключва окончателно и актьорите вече се сбогуваха един с друг. Най-разстроен от раздялата изглежда Наум Шопов-младши, който твърди, че изминалите 5 години са били най-хубавите в живота му. „Добих ценен опит и завързах контакти, които цял живот ще ми бъдат от полза. Намерих и много нови приятели”, коментира екранният д-р Борис Тасев.

Наум сподели със сълзи на очи в кратък видеопклип, публикуван в социалната мрежа, че този период от живота му остава в миналото. Сериалът свършва и надежда за нови сезони в  момента няма.  „Бях само на 23 години, когато започнах да се снимам в поредицата. Обади ми се Любо Нейков да ме покани на кастинг. Първата ми реакция беше: "Не, благодаря!". Петата – също, но той беше сигурен, че мога да се справя. И ме убеди да отида на среща с Евтим Милошев”, връща лентата на спомените Шопов.
На един от кастингите той се запознал с ерканната си партньорка Луиза Григорова, която в началото му се сторила доста надута. После обаче се сближили и много си допаднали. Tя му помогнала да се отпусне и да преодолее напрежението на снимачната площадка. Наум до последно се опасявал, че няма да се справи и даже бил готов да се откаже малко преди старта на сезона. Той обмислял да излъже, че е счупил крак, за да не отиде на първия си снимачен ден.

В крайна сметка младият Шопов се съгласил да участва в сериала най-вече заради материалните облаги. До този момент той все още взимал пари от родителите за джобни и това сериозно го потискало. С хонорарите си от снимките най-сетне си позволил да бъде самостоятелен, а от връхлетялата го внезапно слава извлякъл и още дивиденти.

Покрай хитовата поредица Наум се сдоби с широка популярност и събра близо 200 000 последователи в социалната мрежа. Активността в инстаграм му донесе сериозни приходи от реклами и той намери още едно поле за изява – стана инфлуенсър и започна да снима влогове с годеницата си Теа Минкова. Откакто са родители, офертите към тях от бебешки фирми валят като дъжд, а младото семейство трупа пачки в банковата си сметка. Рекламират памперси, детска козметика, дрехи, колички и какво ли още не. Минкова дори напусна работата си в банка, за да може да се посвети на инфлуенсърството. Мъжът й пък си купи професионална камера, с която заснема видеоклипове за Ютюб. Каналът им е озаглавен „Теа и Наум” и в него двойката показва моменти от ежедневието си и отговаря на почитателски въпроси.

Шопов не уточнява дали възнамерява да се върне към медицината, която заряза, за да се снима в „Откраднат живот”. Той твърди, че не му оставало свободно време и затова не успял да завърши специализацията си. Младият лекар и актьор искаше да се занимава с пластична хирургия, но тези амбициозни планове остави за далечното бъдеще. „Времето просто не ми стига. Не съм се отказал, но засега медицината минава на заден план”, споделял е Наум.

Наследникът на артистичната фамилия Шопови уж приемаше актьорството само като хоби и странична дейност, а за докторската професия казваше, че е неговото призвание, но колелото се звъртя и нещата се обърнаха. Покрай социалните мрежи и телевизията екранният д-р Борис Тасев съвсем изостави медицината, която неотдавна беше негов основен приоритет. Той работеше като доброволец в „Пирогов” в отделението по изгаряния, но явно натоварването в един момент му е дошло в повече.

Дали Наум ще се върне към лекарската професия, предстои да разберем. Сега, когато снимките на „Откраднат живот” приключиха, време няма да му липсва, та е напълно възможно да завърши специализацията си по пластична хирургия и да стане конкуренция на д-р Ангел Енчев, пише Уикенд. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
Преди 1 година
-1
Ще реве, като знае, че е бездарен, пък сериалите не са безкрайно много, камоли да го държат на хранилка толкова години. Пък кога му остава време да е лекар от сериали, реклами и влогове?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
John Smith
Преди 1 година
-1
Този е такава негативна персона наживо че няма накъде. Едно озлобено човече с един надменен поглед и самочуствие до небесата. Ако не беше известната му фамилия щеше да е кръгла нула пседо докторче - инфлуенсър с поглед на добиче.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Уоп
Преди 1 година
-2
Какво толкова му харесват на този влогър, толкова е изкуствен . Същия като онази Пепе
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
докторчето
Преди 1 година
-1
Залагам че няма да работи като доктор.....само по филми....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени