Наум Шопов пътува до Гърция без пари

https://hotarena.net/laifstail/naum-shopov-patuva-do-garciia-bez-pari HotArena.net
Наум Шопов пътува до Гърция без пари

Наум Шопов и семейството му се завърнаха наскоро от почивка в Гърция. Пътят до там им бил напълно безплатен, похвали се Наум.

„Дойдохме до Пефкохори, Гърция, за 0 лева. Абсолютно безплатно“, изтъкна актьорът. Семейството рязко намали пътните си разходи, откакто си купиха електрически автомобил „Тесла“. Тези дни актьорът подчерта, че даже са по-доволни от очакваното, а Теа, която кара БМВ, вече го „юрка да вземат още една електричка“.

Младото семейство се похвали с „Теслата“ в началото на юли. Оттогава Наум и Теа все изреждат удобствата и предимствата на електрическата кола. Избрали модел 3 в бял цвят, като повечето им предишни коли, но и с бял луксозен салон.

Това удоволствие им излязло малко над 100 бона. Така че не е чудно, че продадоха белия „Мерцедес“, който Наум доскоро караше. „Когато взехме решение да придобием електромобил, започнахме чуденето кой от двата автомобила да продадем. Дадохме си сметка кое ни е водещото. На първо място това е да оптимизираме нашия семеен бюджет, а именно разходът аз гориво, който в момента е огромен. Второто нещо, разбира се, е всички тези вредни емисии от автомобиллите“, обясни Теа през юли.

С Наум преценили, че ще е глупаво да запазят „Мерцедеса“ и да продадат нейното БМВ. С „Тесла“ и „Мерцедес“ щяло да зиглежда като „опит да са гъзари с две готини коли“, вместо да постигнат заложените си цели, отбелязва Уикенд. Затова продали „Мерцедеса“ и запазили нейното БМВ, защото е голямо, евентуалните ремонтни дейности по него, ако се наложат такива, са евтини, а и не харчело много бензин.

„Искаме да дадем пример, че електромобилите помагат на семейния бюджет и на околната среда“, каза Теа. Тя също вече много харесва „Тесла“ и иска и една за себе си. Наум я издаде, че настоява да вземат втори електрически автомобил.

Явно Теа е готова да го замени с БВТ-то си. В стремежа си даде пример, семейството не спира да изтъква във влога си колко спестяват от пътни разходи и такива по колата си. Електрическият им автомобил можел да измине 400 километра с едно зареждане. А безплатният ток идвал от зарядни станции на „Тесла“, като ползването им засега в България, е безплатно, уточни Наум.

„Нищо не е толкова вкусно, колкото безплатния ток“, доволно заяви актьорът. По пътя си зареждали още веднъж колата си безплатно – в Сандански. Иначе зареждането на други станции им излизало доста евтини – по 95 ст. на киловат. Така че в началото на юли, когато ходили до морето, се върнали пак за рекордно ниска сума. Зареждали колата и вкъщи на какъвто и да е контакт. Включвали я за цяла нощ. „Зареждаме я на 100% за 9 лева. И можем да изминем 400 километра“, хвалят се двамата.

8 Коментара

Ооо неее

преди 1 година

Ооо, не! Не отново статия за тия дрипльовци.

Коментирай

извод

преди 1 година

Гадно е, че той не се жени за нея официално. Иначе всичко за Tesla-та е истина! Само, че в БГ няма кой да ги разбере, конкретно за това, защото никой освен двама-трима нямат Tesla и всички го приемат за хвалене.

Коментирай

Ася

преди 1 година

На този НаУм жена му не е ли мюсюлманка?! Той значи сега е резак с Тесла! С какви батерии е - алкални? Много добре се зареждали на 35С . Наскоро във Варна заредиха една такава батерия с колела - ахахаха! Питайте в Пожарната с какво я гасиха! Имаше едно клипче на един руснак как му гасиха BMW с лайна!

Коментирай

Наум Шопов

преди 1 година

карам Тесла дали съм дрипльо или ти си такъв с трамвая?

Коментирай

Наум Шопов

преди 1 година

купи си ти Тесла и тогава говори!!

Коментирай

До Наум Шопов

преди 1 година

Хахах, щом мислиш, че това да караш втора употреба тесла те прави специален, значи си доста сбъркан. Да живееш в жилище 80-90 кв.м и да караш две уж фенси коли те прави типичен балканец. Имаше една шега: живееш в панелка в Люлин, ама караш мерцедес. Комплексите са страшно нещо, ходят най-вече по тъпоглавите момченца, но как би разбрал това един Наум след като само тесли са му в главата.

Коментирай

Наум Шопов

преди 1 година

имам сертификат за първи собственик! пръсни се от яд!

Коментирай

Тото

преди 1 година

Сертификата TÜV ли е ... мишок?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.