Наум Шопов с благотворителна кауза пред Коледа

13 Декември 2021, 14:24


Д-р Наум Шопов организира благотворителен проект, с който да помага на деца със здравословни проблеми, видя HotArena.


Звездата от сериала "Откраднат живот" (който скоро ще гледаме в риалити шоуто "Ергенът") предлага за продажба фотографии с дрон, като средствата от продажбите отиват за деца, които имат нужда от спешно лечение. Благотворителната изложба носи заглавието "Ангелски гледки". Освен негови кадри Наум се е свързал с известни в БГ пространството "дронаджии" и е уредил техни кадри за благотворителния проект.


Eто какво казва самият Наум Шопов: "Искам да ви запозная с "Ангелски гледки". След като станах баща, осъзнах стойността на здравето и най-вече това на децата ни. Тази Коледа ви каня да се включите в моята благотворителна инициатива. "Ангелски гледки" предлага за продажба фотографски принтове, като събраните средства ще бъдат изцяло дарени на деца, които имат нужда от спешно и интензивно лечение. Темата на първата изложба е "дронова фотография". Чувствам се изключително горд и благодарен, че успях да събера 11 талантливи български фотографи, които дариха по една своя творба за инициативата. Изложбата ще се проведе на 17 и 18 декември в галерия "АРТЕ" на ул. "Г. С. Раковски" 183А. Можете да разгледате творбите и да направите предварителна поръчка още сега на сайта angelsviews.bg."


"От повече от година исках да стартирам тази инициатива. Инициатива, която да ми позволи да помогна чрез своята страст. Чувствам се изключително благодарен и горд , че имам възможността да обединя млади български творци за тази благородна цел. Получател на средствата от първата кампания ще бъде "Българската Коледа" с тазгодишната им кампания. Всякa творбa e принтиранa на платно Di-bond в размер 60 х 40 см, а цената е 150 лева. Доставката се осъществява за сметка на купувача. Финансирането на инициативата се осъществява на 100% от мен, като поемам разходите по изготвянето на първите 50 броя от кадрите, на които ще бъдат положени творбите. За всички продадени творби след тази бройка цената за изготвяне ще бъде приспадната от цената на закупената творба. Надявам се да успея да Ви мотивирам да застанете до мен в тази кауза, и то по какъв по-добър начин от това да се сдобиете с красиво изкуство на български автор за своя дом или офис!", завършва Наум Шопов, пише България днес.


Успех и дано продаде много кадри!



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени