Наум Шопов се похвали с нова кола на ток

https://hotarena.net/lubopitno/naum-shopov-se-pohvali-s-nova-kola-na-tok HotArena.net
Наум Шопов се похвали с нова кола на ток

Наум Шопов вече е горд собственик на кола на ток.

Звездата от сериала „Откраднат живот“ реши да смени скъпия си „Мерцедес” с Модел 3 на „Тесла”. Актьорът сам се похвали с новата си придобивка, като заяви, че е решил да се лиши от немското возило заради скъпия бензин. „Искахме да оптимизираме бюджета си и да продадем едната от колите си, като си купим нова и по-икономична. Какъв по-добър избор от „Тесла” - аргументира се звездният наследник.

Наум Шопов-младши има слабост към колите и не крие, че се задържа по най-много една година с даден автомобил. „С Теа вече сме горди собственици на електромобил „Тесла”. Много важно беше колата да бъде бяла, защото всичките ни коли са били бели” - казва във видео Шопов, който не може да се нахвали с новата си „играчка”. Наум изтъкна, че е изминал 2000 км за 110 лв. Толкова му е струвал токът за това разстояние, което е изминал. Теслата, която си е купил екранният д-р Тасев струва между 60 000 и 100 000 лева в зависимост от състоянието и годината й на производство.

5 Коментара

В Америка

преди 1 година

И ние имаме Tesla, но модел S, купена 2015г. за $100 00. Супер кола, съпруга ми много си я харесва и често се среща по пътищата в Америка. Аз категорично мога да кажа, че това е кола за интелигентни и постоянно учещи се в живота хора - толкова много електроника от която зависи всичко и която обаче ти трябва да знаеш как да контролираш. Не си представям неуките хора в малките градове и села с такава кола. А къде ще я зарежда Наум? Имат ли зарядна станция в гаража си? В БГ няма пътища за Tesla, тя е ниска кола и бързо ще се потроши по БГ счупените пътища. Няма сервизи, няма зарядни станции на всеки паркинг на магазин както е в Америка. Освен за фукня, на практика не виждам как ще им служи във всекидневието. Иначе, разбирам им еко идеята на Наум, но това не е кола за България. Не се и съмнявам, че ще направят не един YouTube влог да се фукат, пардон, разказват за нея.

Коментирай

Ами.......

преди 1 година

Е,ние псевдо американците ,нашли па зашли.както казват старите хора,караме Тесла,още от 1800 -та година,щот си имаме зареждачки,гаражи и пътища.Вие в България го ду...те,щот сте мизерници ,а Теслата не за такива като вас,тя е само за интелигентни хора.......хахаха. Гаранция давам,че това го е писала някоя българска американка говореща вече български с американски акцент,и помислила си,че е хванала попа за расото.Смешница.Съжалявам за лютият привкус на коментара ми,но такива американки ме изкарват от кожата.......хахаха.

Коментирай

питър

преди 1 година

какви американци могат да бъдат тези епилирани бай ганьовци?

Коментирай

джейк

преди 1 година

едната тесла не прави истинския американец, но прави истинския бай ганьо!!!

Коментирай

До Ами

преди 1 година

Предположението ти е доста далеко от реалността!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.