Не харесвате Мария Бакалова? Тогава сте „боклуци“, категорична е майка й

https://hotarena.net/laifstail/ne-haresvate-mariia-bakalova-togava-ste-bokluci-kategorichna-e-maika-i HotArena.net
Не харесвате Мария Бакалова? Тогава сте „боклуци“, категорична е майка й

Докато Мария Бакалова се носи на крилете на любовта с гаджето си Валери Григоров, нейната майка Румяна я брани от злобни коментари в социалните мрежи, показа проверка на „България Днес“.

 

Дискусиите, в които влиза на тема колко талантлива е Мария обаче й изиграха лоша шега в опит да защити наследницата си, като си госпожа Бакалова се скара със свой съгражданин от Бургас, който след това обяви в социалните медии, че си позволява да използва нецензурен език.

 

Мъж на име Александър Иванов е публикувал в групата \"Майките на Бургас“ разговор с майката на холивудската актриса. Тя започва с обръщение: „Ей, боклук\". Следват още обиди, че въпросният господин избива комплекси, пишейки негативни коментари за Мария.

Потребители в групата отбелязват, че  Бакалова само излага дъщеря си, а звездата от „Борът 2“ няма нужда от подобна защита, защото вече е доказала името си в световен мащаб. Според други е нормално мама Румяна да се ядосва, като чете непрекъснато обиди за детето си.

 

Майката на Мария от самото начало отказва да дава интервюта именно да не навредена дъщеря си. Според нея е в публичното мнение за Бакалова има голяма степен завист. Нещо, което майката на актрисата не е очаквала, поне в началото.

15 Коментара

аз

преди 1 година

Точно са ,като Кирчо и баща му.

Коментирай

Аз казах

преди 1 година

Стига с вашите измислени един човек каза...

Коментирай

Буби

преди 1 година

И аз не знам защо - но не ми харесва Мария Бакалова. Струва ми се много измислена звезда и това й личи - има много обикновен и невзрачен (дори селски) външен вид - може би това ме дразни. Имам чувството, че успехът й е бил случаен - просто е попаднала на правилното място в точния момент. Вероятно затова и повечето българи се дразнят, че медиите постоянно ни я навират в очите. Хич не прилича на световна звезда. Например, като Нина Добрев - тя е много чаровна, има уникално излъчване, макар да не е супер красавица. А като Мария е всяко второ момиче по улицата. Може би това е хубаво донякъде - че не се е тунинговала все още. Поздравявам я за това. Вероятно натрапването на медиите тук й играе лоша шега. А пък този селски бег с квадратна глава дето си е хванала за гадже още повече й смъква нивото.

Коментирай

Тъно

преди 1 година

Майката с физиономия на доячка по добре да мълчи, че от такива прости селяндури мнение никой не желае. Няма как да накараш на сила много хора да харесват някой, който очевидно им е противен и на външен вид и поведение. Да се видят и двете в огледало, пристотията им е изписана на кроманьонските им лица.

Коментирай

VELIZAR

преди 1 година

PRAVA E MAIKA I , EVALA E TOWA E MAIKA ZA PRIMER , FEN SYM I VECHE

Коментирай

099

преди 1 година

Момичето си е симпатично.Те повечето звезди са случайно открити от някого,това повод за обиди и завист ли е?Оценена е където трябва.Щом й дават роли,значи е подходяща.Клаудия Шифър е забелязана случайно в дискотека.Джорч Клуни до 35г. беше световно неизвестен и т.н.Не се натрапва и не пречи на никого,не разбирам защо се бълва такава лошотия.Българинът е щастлив,когато плюе!

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Мамашата да беше възпитала Мара вместо да плюе хората,които не я харесват.

Коментирай

Ману

преди 1 година

Ние вместо да радваме,че имаме българка на Оскарите и благодарение на нея сигурно Брат Пит въобще е чул името на България пак плюем ...това българина е мн прост и злобен човек нямам думи....каквато ще да е ...щото пък там са мн красиви всичките във Холивуд няма що.Нормална си е Мария прилично момиче...по добре да не се връща тук в тая простотия .

Коментирай

1

преди 1 година

Пази Боже сляпо да погледа!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Тъпите коментари на боклуците, подкрепящи селянката и глупавата ѝ майка са много не наясно какво се случва в България от към продукция и реализиране на филми и сериали и си мислят, понеже на село няма от къде да знаят, че благодарение на грозното ни момиченце, Брат Пит чул за България. Туй че била на Оскарите нищо не значи. Беше, и?! 1 път беше и се върна в клета България да я ебе оня нежен късопишко, че в Америка-та и един шугар бейби не успя да завърже. Помота се малко със звездите там ,те я видяха що за проста и скучна лелка е, макар и само на 20, и ѝ теглиха блокажа. Голям успех, няма що.

Коментирай

До Ману

преди 1 година

Ти да не си майката,която плюе по хората? Хайде стига с това ,че тази ни е прославила ..Освен с изцепки и с изкуствен акцент,с друго не е известна.Опря до там да се натиска с новия си по награди,не съм видяла Брад и Анджелина да се мляскат като разгонени животни по светски събития..Сега си отговори на въпроса защо Мария някоя си ,няма никога да има класата на Анджелина Джоли или друга холивудска актриса

Коментирай

Яна

преди 1 година

Съветвам Мария да заминава за САЩ и въобще да не се занимава със злобните и завистливи българи! Много е важно да живееш в позитивна среда!

Коментирай

Поли

преди 1 година

Тя вече няма какво да прави в САЩ. Това й беше кариерата в Холивуд.

Коментирай

Сериозно ли?

преди 1 година

И какво ще прави в САЩ? Даже и за филм на Холмарк няма да я вземат.Това й беше..С маминият тук в България ще се натискат и ще обикалят реалити програмите.Кога роднините на Мария Бакалова ще го приемете това?

Коментирай

ИСТИНАТА

преди 1 година

ТОВА ГРОЗНО СЕЛЯНЧЕ МИМЕТО БАКЛАОВА АКО И ТУРИМЕ САБИТЕ ДЕТО Е ЛАПАЛА НА ГЪРБА ЩЕ СТАНЕ КАТО ТАРАЛЕЖ. МАЙКА И Е РОДИЛА ПАРЦАЛ И ОСВЕН ДА Я ЕБКАТ В ДУПЕТО ДРУГО НЕ ПРАВИ. ЗА МЕН Е КАТО ВЕСО ХОТ ФЕН КОЙТО ХОДИ И СЕ СНИМА С ИЗВЕСТНИТЕ ХАХАХХАХА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.