Не й пука от НАП: Радина Радина Кърджилова с нов бизнес на черно

01 Август 2021, 15:11


Данъчните затвориха  онлайн сергията с ръчно нанизани бижута, която Радина Кърджилова въртеше повече от година. Сега звездата се зае с ново търговско начинание. Тя е започнала търговия с ръчно рисувани чанти и портфейли, твърдят запознати. Аксесоарите били уникати, създаден лично от Радина, в която има не само актьорски, но  и художествена талант.

Радина прибягна до своите заложби на художник и бижутер, след като миналата година театрите затвориха заради пандемията и те с Деян Донков останаха без пари. Актрисата започна да ниже гривни и герданчета и да ги продава на баснословни суми, но без да плаща данъци. Един нищо и никакъв накит се предлагаше за 150 лв. Въпреки високите цени бизнесът процъфтяваше, до момента в който НАП не започна масови проверки за укрити доходи и бизнеса пропадна.

Кърджилова не само не декларираше доходи от своите занаятчийски занимания, но дори нямаше фирма на свое име, с която да извършва търговската дейност. Затова тя спря търговията си точно когато нещата вървяха толкова успешно.

Актрисата обаче не се отказва от търговията по принцип, а само от  бижутата. Звездата се занимава с ръчно рисувани чанти, портфейли, колани и други аксесоари, шушукат в актьорските среди. Тя купувала евтини стоки и ги украсявала постой собствен дизайн, като рисувала върху тях по този начин ги превръща в уникати. Вече не предлага стоките директно през профилите си в социалните мрежи, а  разчитала на реклама от уста на уста, писа Уикенд.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до авторката на статийката жалка
преди 11 месеца
-1
Вие пък откъде знаете,че не е плащала данъци,че няма фирма и т.н.?И да ви светна-все още си продава гривните и герданчетата....какъв НАП,КВИ 5 ЛЕВА ВИ ГОНЯТ...То е ясно,че жена е писала статията-толкоз злоба и съскане змийско има ...И не е задължително фирмата и да е на нейно има,тъпанарко,дето си писала...първо провери и тогава пиши...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени