Не можа да устои! И Диона скочи на ергена Виктор Стоянов

https://hotarena.net/az-jenata/ne-moja-da-ustoi-i-diona-skochi-na-ergena-viktor-stoianov HotArena.net
Не можа да устои! И Диона скочи на ергена Виктор Стоянов

Певицата Диона е поредната жена, която не успя да издържи на изкушението, наречено Виктор Стоянов.

 

Изпълнителката се запозна с ергенът от едноименно шоу и не му спести комплименти. По думите й той е много възпитан и галантен мъж, пише „България Днес“.

 

Уви, Диона вече е сгодена и дори според последните слухове – бременна от гаджето си.

4 Коментара

Ergenat

преди 2 години

Mного мило!

Коментирай

Лора

преди 2 години

Възпитан и галантен - пред камерите. Реално, в живота, надали чак толкоз. Странно ми е как всички така се прехласват по така наречения Ерген. На мен лично ми е сух, скучен, блудкав, престорен/фалшив... повтаря все едни и същи фрази, като заучени клишета, държи се еднакво/равнодушно с всички, фалшиво/привидно мил е (предвид това, че каза, че бил избухлив в живота), твърде предвидим - след втората среща и вече ми е ясно как се държи, какво говори...все едно и също, нищо, с което да те изненада/впечатли. А и за годините си какво толкова е постигнал? Познавам хора на неговата възраст, които са много израснали и в бизнес и в лично отношение. А Викторчо къде е? Като го гледам май само ще им диша прахта, не ми се вижда да има уменията и способностите да постигне успехите им . Ако пък разчита на визията си... да ме извинява, ама не е кой знае какво. Ако не беше направил някои подобрения по себе си (примерно косата, суетен е, все пак), щеше да изглежда по съвсем различен начин и едва ли щяха да се прехласват толкоз по него. Но да разчита само на външността си , е до време. После ще му трябва далеч повече... а Викторчо го няма.

Коментирай

Лора

преди 2 години

се прехласват толкоз по него. Но да разчита само на външността си , е до време. После ще му трябва далеч повече... а Викторчо го няма.

Коментирай

приятел

преди 2 години

познавам Виктор лично и мога да ви кажа че има доста бизнеси и възможности а и с тая външност и подобрения се вижда и в предаването колко са влюбени момичетата така че си преценете дали правилно мислите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.