Не пускат у нас зетя на Мими Иванова и Развигор Попов

23 Януари 2019, 12:00


Зетят на Мими Иванова и Развигор Поповне може да влезе в България заради Шенген. Ямаецът Крис, който стана татко преди няколко дни, не може да види бебето си заради административни разпоредби, научи HotArena.


Крис, който е родом от Ямайка, се сдоби с дъщеричка от любимата си Ина Попова малко преди Нова година—на рождения ден на майка й — 28 декември.
Той обаче е виждал само снимки и видео с дъщеря си, тъй като не го пускат да влезе в България.Администрацията понякога е много жестока. Нашата страна не е в Шенген и той не може да дойде до България. До Германия ходи без проблеми”, обяснява Мими Иванова.Първата му среща с малката Тайя ще бъде в средата на февруари. Майка й все още чака да минат 40 дни от раждането, да орисат бебето и едва тогава ще пътува с нея до Германия, пише "Телеграф".

Там я чака Крис, който ще замине заедно с нея и детето за Ямайка, за да я запознае и със своето семейство.В момента таткото довършва нова къща, в която да се настанят в Германия. Междувременно Мими Иванова и Развигор подготвят орисване на мезонета в „Младост”, който е на дъщеря им.


„Ще живеят и на двете места”, споделя Мими, чиято дъщеря от години работи в туристическа агенция в Германия. Именно по време на една от екскурзиите среща сродната си душа — Крис.

Двамата заживяват заедно в Германия, като преди това преживяла наистина любов като от приказките.


Запознали се по време на едно от пътуванията й.


Тя си събира почивните дни и обикновено през февруари излиза в отпуска за 30 дни и пътува. Така замина и за Ямайка. И там са се запознали”, споделя щастливата баба.


Изпълнителката на „Петнадесет лалета” и „Зелената стара чешма” обаче не иска да говори за дъщеря си, тъй като наследницата й се притеснява от публичността в професията на родителите си.


И въпреки че живее в чужбина, Ина е избрала да роди детето си в България. „Така решихме и мисля, че не сгрешихме, защото при мама и тате е най-добре”, доволна е бабата.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени