Неда Спасова крие гадже цели 10 години!

06 Юли 2022, 18:00


Актрисата Неда Спасова е сериозна обвързана от 10 години насам. Макар никога да не повдигала темата за любов и партньор в живота, любимката Кая от „Откраднат живот” живее под един покрив с половинката си, за когото е известно, че няма нищо общо с актьорската професия.

Любопитна подробност е, че Неда крие гаджето си дори от колегите. Малцина от тях са чували, че е обвързана, а още по-малко са го виждали. Един от щастливците, има късмета да се запознае с мъжа, отмъкнал сърцето на блондинката, е Филип Буков. Повод за запознанството им били непрекъснатите спекулации, че между Неда и Филип има нещо повече от приятелство. Повод за това се оказа техни кадри от докторската сага, на които позират с широки усмивки и в топла прегръдка. Феновете на тв драмата не пропуснаха това, като решиха, че помежду им има химия. А подозренията се засилиха, когато актьорът обяви в ефир, че това е така и се сработват повече от отлично. Но... дотам. „Да, имахме химия, но не по отношение на любов. Хората не вярваха, че нямаме връзка, а аз познавам приятеля й. С Неда сме се шегували много пъти”, споделя той в интервю за „Галерия”.

Спасова лично се заела да организира запознанството им, което бързо прераснало в приятелство.

Друг актьор също е повод да загатне за връзката си – Владо Карамазов, с когото също си партнира в сериала на Евтим Милошев. Сцените на близост помежду им родиха множество предположения – заедно и са, не са ли, имали ли са афера и дали ще имат...

Всички тези въпроси провокираха и отговора й: „Да, потвърждавам, че вече имам мъж до себе  си и държа на него. На въпроса Карамазов ли е гаджето: не, не е. Но предпочитам да не споделям личния си живот”.

Според запознати мъжът до Неда й оказва огромна подкрепа, що се отнася до киното и театъра. С радост приема дори по-скандалните й роли, като например превъплъщението й в хитовия нов спектакъл „Горчивите сълзи на Петра фон Кант” в Театър „София”. В него тя играе глухоняма прислуга, като се превръща в обект на внимание от страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Между двете се заражда нещо повече и така на финала Неда се оказва гола от кръста нагоре, сама на сцена, с подходящо осветление. Разбира се, не липсват и провокации – на сцена тя се разхожда с пенис колан – момент, осъден от мнозина. Но в сферата на изкуството всичко е позволено, смятат и тя, и приятелят й.

Двойката живее в столицата, но рядко може да бъде забелязана по улиците. Когато споделят време, те го правят в планината или в далечните паркове, където е спокойно и тихо.

Любимото им място обаче е морето.  Преди да поемат към родното Черноморие, Неда и тайнственото й гадже смятат да направят някои промени в жилището си. „Битовизмите нападат лятото. Ако видите нещо прашно по улиците, мръсно, потно, мъкнещо тежки чували с боклуци, грухтящо - аз съм”, гласи част от написаното от актрисата. На кадъра тя позира с работни дрехи, шапка, ръкавици и четки, от което става ясно, че промените в жилището съвсем не са освежителни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени