Неда Спасова от „Откраднат живот“ се бори с бесове от детството

2238
19 Април 2019, 15:00


Красивата актриса Неда Спасова, която изпълнява ролята на сестра Кая Райкова в „Откраднат живот“, имала бурни тийнейджърски години в родната Враца, узна HotArena.

 

Била пълна отличничка, но в същото време, за да е по-различна от останалите, слагала шипове и имала пиърсинг на веждата. Напивала се по купони, а по-късно и пропушила. Всички я гледали неразбиращо.

 

Родителите й се развеждат, когато тя е била съвсем малка. Майка й я е отгледала. „Момиченцата, които израстват без мъжката подкрепа на бащата, която им е нужна, често са без достатъчно самочувствие. Моите бесове се изразяват в неувереността ми. Тя влачи гняв към мен самата. В една предишна връзка съм чупила столове и чаши, не мога да си се представя да изпадна в това състояние сега. Тогава излизах извън себе си, бях извън релсите“, разказвала е Неда, цитира „Галерия“.

 

За да не бъде черната овца сред връстниците си, отишла да играе в актьорска трупа в родната Враца. Там я приемали и харесвали каквато е. В нея била от 7-и до 12-и клас. Отишла напук, но се оказало, че адски много й харесва. Може би някъде дълбоко в себе си е искала да се изявява. Репетирали пиеси, изнасяли представления, ходели на фестивали и турнета. Стигнали чак до далечна Индия. В театралната школа Неда се научила да жонглира с огън, което демонстрира и в сериала.

 

Несигурността от детството обаче понякога усеща и днес на снимачната площадка на „Откраднат живот“. Когато са работели по 12 часа по сериала, непрекъснато е сънувала кошмари как се проваля – като си забравя текста, сънува и духове и мъртъвци, които се опитват да й направят нещо лошо.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
713
Преди 1 година
-4
Стига сте ни ги хвалили тези български " артисти ".Какво ни ги пробутвате непрекъснато?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Моля???!!!
Преди 1 година
-7
Тази, приличаща на плъх женица ли? Толкова ме дразни в “Откраднат живот” с некадърността си. Изобщо не става за актриса и постоянно ми напомня на плъх. Не знам кой я лансира, но е ужасна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тони
Преди 1 година
-2
Тази дама е превъзходна актриса. Най-вероятно ще е втората Невена Коканова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени