Неделина Цанева ще представи България на „Miss Plastic Surgery International“

10 Септември 2018, 11:51


Неделина Цанева, която стана първата носителка на титлата „Мис Силикон естетик“ в десет годишната история на „Мис Силикон“, ще представи страната ни на престижния конкурс „Miss Plastic Surgery International“, който ще се проведе в края на октомври в Корея.

Както е известно там са концентрирани най-много центрове за пластична хирургия, като много от световните звезди правят своите корекции именно там. Неделина ще влезе в битка за короната с представителката на Китай, която е актуалната „Мис Силикон“ и е сочена за една от победителките в челната тройка. За сега, по предварителна информация, заявка за участие в конкурса са дали 30 силиконови гърли от цял свят.

Тази година организаторите на „Мис Силикон“ заложиха на нова концепция и критерии при избора на победителките в шоуто, а именно  естетично издържани корекции, а не гротескно изглеждащите момичета.

Неделина покри изцяло представите на журито и публиката за миската с най-естетична визия, което й донесе и короната „Мис Силикон естетик“ 2018 и правото да се яви като представителка на България на на „Miss Plastic Surgery International“

Неделина Цанева е участвала в множество конкурси – Мис Плеймейт, Мис София и Мис Стара Загора. Носителка е на титлите Мис Стара Загора 2014, Мис София 2015 и Best Erotic Model 2017.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
преди 4 години
0
Miss Plastic Surgery?? :D :D :D :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пламен
преди 4 години
0
каква естетик тва е чудовище!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Буба
преди 4 години
0
я да те видим теб


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени