Нели Петкова за малко да роди на сцената, връща се отново след по-малко от месец + любопитната история около името на сина й

2511
19 Август 2017, 14:35


Нели Петкова е свикнала да живее на бързо обороти и май дори синът й няма да успее да я промени, узна HotArena.


Бившата беквокалистка на "Ку-Ку Бенд" дари живот на първородния си син навръх Голяма Богородица. А само три дни преди да постъпи в болница е била до късна доба в звукозаписното студио. Нели Петкова от доста време подготвя своя самостоятелен албум, който се очаква да бъде факт до края на годината. Тя не веднъж е споделяла, че създаването на тавата изисква много повече от една бременност. А броени дни след раждането е готова да се върне към работата по проекта.


Най-добрата приятелка на певицата и неин мениджър Сребрена Григорова споделя, че тя винаги е живяла на бързо оброти. Нели Петкова е приемала участия буквално до деветия месец. Споделяла е не веднъж, че ако почне да й став атрудно, ще паузира изявите си. Но още от корема на майка си синът й си е умирал да я слуша как пее. Затова тя не е имала проблем да си изпълнява ангажиментите. Тогава той е бил най-спокоен, а тя - най-удовлетворена.


Винаги, когато е искала да го успокои, Нели е започвала да пее на нероденото си дете. А сега, който той вече е на бял свят, тя не спира да си татаника и дори има специално подготвен рецитал. След няма и месец, обаче, Петкова ще пее по-често на своите фенове, отколкото на бебето. Тя е решена да се върне към клубните изяви няколкос едмици след раждането и вече има куп уговорени ангажименти. Някои от тях са и в САЩ и Канада.


По време на отсъствията й ще разчита на помощта на майка си, както и на приятелки, които вече са вещи в майчинството. Засега с любимия й, който е от САЩ, ще останат у нас. Пък като бебето поотрасне, сигурно отново ще заминат зад океана, за да си осигурят по-добър живот. Дотогава отрочето им ще бъде голямата радост на родата на гласовитата певица.


Нели е нямала никакви колебания относно името на сина си. Още щом оповести, че чака дете, тя разкри и пола му. А след като са го научили, с таткото достигнали до категоричното решение, че ще носи името Даниел. Причината е, че майката на Петкова до последно е обяснявала, че ще я кръсти Даниела, пък след раждането размислила, пише "24 часа".


Затова сега синът на певицата сякаш си е дошъл с името и е нямало как да се казва другояче. Таткото също не проявил претенции, защото Даниел е име, което няма да създава трудности на наследника им никъде по света. А явно малкият го очаква бляскав живот, защото от първите си дни появява певчески талант!Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени