Нелина е студентка на 51 г.

20 Март 2022, 16:00


Нелина стана студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски”, похвали се самата тя ден, след като на 10 март празнува 51-вия си рожден ден. Певицата призна, че й било мечта да учи висше, но все не намирала време да обогати знанията си. Нели Николова, както са първите имена на певицата, е част от вокална група „Песнопойци”, която е съставена от студенти от първи и втори курс на ЮЗУ – Благоевград, специалност „Педагогика на музикалното изкуство” и „Изпълнителско изкуство (народни инструменти или народно пеене)”, катедра „Музика” с ръководител доц. д-р Бинка Добрева.

„Към дадения момент най-щастлива ме прави това, че следвам в ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград и най-после осъществявам една моя съкровена мечта. От години исках, но не намирах време да запиша висше образование, чрез което да добия още повече широки знания в областта на любимото ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още много и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доц. д-р Бинка Добрева”, споделя Нелина.

Тя е щастлива, че състудентите й са прекрасни хора, които вече са нейни приятели. Въпреки че се е отдала на учението, Нелина подготвя нов фолклорен албум, който ще е средми поред в този жанр и първи, откакто е самопродуциращ се изпълнител. Нелина си е поставила доста цели за тази година, защото работи и по нови песни, с които да се завърне на попфолк сцената. Певицата се зае с реализирането на амбициозните си планове, след като миналата година празнува юбилей и след него си даде творческа почивка.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени