Неостаряващата Йорданка Христова: Ще продължавам да пея

22 Август 2022, 16:00


„Приключи успеш­ното ни турне. Щаст­ливи сме всички, които участвахме в него.“

Това сподели неостаряващата изпълнителка Данчето Христова, ко­ято цяло лято обикаля страната заедно с ко­лежките си в т.нар. жен­ско турне. Хиляди се тълпяха всяка вечер, за да се радват на естрадните ни изпълнители, а най-аплодираната безспорно бе изпъл­нителката на „Ще про­дължавам да пея“.

Въпреки положи­телните емоции Данчето е притес­нена от събитията, които ни очакват. „Смятам, че не се вижда краят на вой­ната на Русия в Украй­на. Дано се уталожат нещата, но човек отрано трябва да мисли как ще преживее зимата. За голяма криза тряб­ва да се вземат свет­кавични антикризисни мерки, защото част от народа изнемогва“, сподели примата.

Тя е привърженик на  политиката на унгар­ския премиер Виктор Орбан и на президента на Турция Реджеп Ердоган, които според нея лавират и гледат интересите на своите държави.

Българските управ­ници, смята Данчето, взимат безобразно бързи решения. Такова поведе­ние отивало на шоумени, но не и на хора, у ко­ито е властта.

Ако някой иска да става актьор, нека отиде да учи във ВИТИЗ“, категорична е Христова.

Колкото до нея, след повече от седем десетилетия живот на пълни обороти, падания, изкачвания, загуби и имания, тя не е готова да постави точка на интересните си истории и е с един крак в следващото начало.

„Винаги има път напред и аз ще продължавам да пея“, споделя кипящата от енергия изпълнителка.   

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени