Нети проговори за развода с Дони

29 Март 2022, 10:23


Дони и Нети категорично оправдаха  новината, че са разделени или поне, че  всеки момент предстои да му направят.

 

"Аз вече съм свикнала с тези слухове, защото всяка година ни разделят с Дони", споделя пред „България Днес“ Нети. "Дори вчера имахме годишнина", напомня пеещата актриса. На този ден тя поиска ръката на изпълнителя. Това се случи на церемонията за връчването на икарите, а след два месеца на раздаване на аскеерите, обявиха, че вдигат сватба.

 

Със съпруга й не пропускат да отбележат тези важни събития на общата им страница във Фейсбук. Направили го е тази година, но не за да опровергаят градската легенда за развода си, а защото наистина са щастливи заедно.

"Когато човек е щастлив с някого, той не усеща, че времето лети. Така е и при нас с Дони. Минаха 21 години от този ден, а сякаш беше вчера". Тя допуска, че ги „разделят“ постоянно, защото в музикалните среди не са свикнали да има толкова устойчиви двойки. В деня, в който прави от сцената предложение за брак на Дони, но 10 години по-късно се ражда дъщеря им.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
doni
Преди 1 година
0
...НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВААА КАКВО ЩЕЛИ ИЛИ НЕ ,ТЕЗИ ДВАМАТА! Благодаря ,че ме разбрахте!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
Преди 1 година
0
До автора - първото изречение е кошмарно. Неграмотен е който го е писал, неграмотен е който го е публикувал. Уважавайте тези, които посещават сайта Ви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пирчето
Преди 1 година
-9
На Нети и требе Нуй, кът го гледам Доню ич го нема пък на тая краста и се жули, че чак немое да заспи без да и го натика някой докрая!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пепи
Преди 1 година
-6
Аз ще и го сложа моят жезъл ще влезе надълбоко


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени