Нети проговори за развода с Дони

https://hotarena.net/laifstail/neti-progovori-za-razvoda-s-doni HotArena.net
Нети проговори за развода с Дони

Дони и Нети категорично оправдаха  новината, че са разделени или поне, че  всеки момент предстои да му направят.

 

\"Аз вече съм свикнала с тези слухове, защото всяка година ни разделят с Дони\", споделя пред „България Днес“ Нети. \"Дори вчера имахме годишнина\", напомня пеещата актриса. На този ден тя поиска ръката на изпълнителя. Това се случи на церемонията за връчването на икарите, а след два месеца на раздаване на аскеерите, обявиха, че вдигат сватба.

 

Със съпруга й не пропускат да отбележат тези важни събития на общата им страница във Фейсбук. Направили го е тази година, но не за да опровергаят градската легенда за развода си, а защото наистина са щастливи заедно.

\"Когато човек е щастлив с някого, той не усеща, че времето лети. Така е и при нас с Дони. Минаха 21 години от този ден, а сякаш беше вчера\". Тя допуска, че ги „разделят“ постоянно, защото в музикалните среди не са свикнали да има толкова устойчиви двойки. В деня, в който прави от сцената предложение за брак на Дони, но 10 години по-късно се ражда дъщеря им.

4 Коментара

Пирчето

преди 2 години

На Нети и требе Нуй, кът го гледам Доню ич го нема пък на тая краста и се жули, че чак немое да заспи без да и го натика някой докрая!

Коментирай

пепи

преди 2 години

Аз ще и го сложа моят жезъл ще влезе надълбоко

Коментирай

!!!!!!!!

преди 2 години

До автора - първото изречение е кошмарно. Неграмотен е който го е писал, неграмотен е който го е публикувал. Уважавайте тези, които посещават сайта Ви.

Коментирай

doni

преди 2 години

...НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВААА КАКВО ЩЕЛИ ИЛИ НЕ ,ТЕЗИ ДВАМАТА! Благодаря ,че ме разбрахте!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.