Невероятно, но факт! Гала изглажда бръчките с тиксо! Резултатът е впечатляващ (Вижте повече ТУК)

24 Септември 2021, 19:00


Тв водещата Гала е експерт по съхраняване на младостта и предотвратяване процедите на стареене. Телевизионерката посвещава голяма част от извънработното си време на проучвания в сферата на подмладяването, по което се запалва още преди години по време на гостуванията на различни специалисти в „На кафе“.

 

Тя дори създаде своя козметична марка, като не спира да твърди, че самата тя е участвала в изработването на формулата и покрай бизнес начинанието се е превърнала почти в инженерен химик.

 

Гала неведнъж е подчертавала, че е поддържничка на масажите и грижата за лицето. Последната й мания е да бори дълбоките бръчки, като гневната, която се намира между двете очи и при 54-годишната плевенчанка е силно изразена. Методът се осъществява с тиксо.

 

Не става дума обаче за какво да е тиксо, а специализирани лепенки, които се наричат тейпинг. Повече за техниката за лепене на тиксо на лицето ВИЖТЕ ТУК.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 10 месеца
0
"експерт"ама друг път.Единственото и предимство е,че успява да поддържа нормално тегло иначе в лицето е много зле.Остаряването и е като на травестит.Козметичната и марка не и действа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Овехтяване…..
преди 10 месеца
-1
Квото и да ЛЕПИ,гълта ,инжектира или МАЖЕ…..има си едно овехтяване…..то си е нормално и си прозира винаги ! Носете си с гордост и достойно годините, госпожа Галина, иначе лесно се стига до гротескното подмладяване !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени