Неволи на пътя: Спипаха Кристин да кара пияна и друсана, спукаха гума на Галин, Папи Ханс потроши джанта в Ихтиман….

29 Май 2021, 16:23


Нова порция неприятности сполетяха звездите шофьори. Наранена от агресията на пътя, певицата Бойка Дангова даде гласност на последния разиграл се екшън с нейно участие. Тя разкри в социалните мрежи грозна случка от изминалите дни.

Потресена съм от злобата, от агресията... Защо бе хора защо? Днес правих ляв завой, един от пешеходците избърза и излезе от очертанията на пешеходната пътека, за да застане пред колата. Аз вече почти бях пресякла. Не пожелавам на никой товая, което ми се случи. Четирима мъже наобиколиха колата, между тях и двама възрастни, и започнаха да блъскат с юмруци по прозорците, предния капак, тавана, крещейки обидни думи. Не мога да опиша стреса. Защо, бе, не се ли държите така с тези лъскавите коли, ами си изкарвате злобата на жена", пише изпълнителката.

И докато Бойка изразява по-скоро оскърблението си, то Папи Ханс не се поколеба да сподели яростен коментар за пътищата у нас, и по-специално за района на град Ихтиман.

"Това е джантата на Папамобила. Снощи в една и съща дупка трима души, в три различни коли от екипа, с които бачкаме по един проект, спукахме гума, изкривихме джанти в една и съща дупка. Искам да си представите дупката, после да си представите колко пари са дали всички шофьори за данъци, за да получа това“, гласи текстът на Константин, прикрепен към фото на изкривената му джанта.

Фолк певецът Галин, който стана кавалер на новото попълнение на музикалната си компания – Симона, се жалва от грозен инцидент. Докато младата певица и той са били в двора на училището, непознати поставил болт пот гумата на колата му, така че, тръгвай си, той да спука гумата. Фотос на гумата и въпросния болт също се появиха в уеб пространството.

Алекс Петканова се жалва пък, че е получила глоба за нарушение в синя зона, тъй като изпратила sms с грешен номера на колата си. Кристин Илиева, която пострада жестоко в катастрофа с певицата Дивна, бе спипана  да шофира пияна и дрогирана. В  резултат на това й е наложена санкция отнемане на шофьорската книжка за 12 месеца и спиране на автомобил от движение, писа Телеграф.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 11 месеца
0
Ехооооо, "звездните" прашинки ОПОМНЕТЕ СЕ !!!! Ако има хора,които са се прехласнали по вашите особи,не забравяйте да отръскате "перата"!!! Ако по някаква причина гравитацията ви е довяла тук от Космоса не забравяйте,че чужди обекти не търпим!! Госпожата "звезда" с "левия завой" да чака "пешака" да мине първи. И онзи "звездния" с Папамобила да не забравя,че Папата не го е благословил!! За двете "звездни светулки" /едната не може да пише правилно,а другата се надрусала и напила/ не ми остана дар слово за да се занимавам с тях!! ОПОМНЕТЕ се и се приземете!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени