Незрящият Андриян, победил в България търси талант: Купувам си дом в Люлин след кризата

2293
09 Април 2020, 13:21


"Изплатиха ми наградата от 50 000 лева от "България търси талант". Заделил съм ги заедно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине кризата с коронавируса, тегля заем от банката и си купувам апартамент в Люлин", сподели Андриян Асенов - незрящият имитатор, който безапелационно грабна победата в последния сезон на шоуто, узна HotArena.


Анди се надява мечтата му за собствено жилище да се осъществи до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище. "Помолил съм мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този район на София. Вероятно ще е двустаен, около 60 кв.м. Надявам се цените да паднат заради сегашната ситуация и да бъда одобрен за банков кредит", разказа още пред "България днес" незрящият талант.


Той чака извънредното положение да премине, за да получи и дипломата си за актьор. "Много ми липсва театърът. Все още нямам и партньор до себе си в живота. Явно не е толкова вярна максимата, че като забогатее един мъж, жените около него веднага ще се появят. Всичко е по старому", смее се Анди, който уплътнява времето си най-вече с настолна игра на футбол.


Актьорът излиза през два-три дни, за да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След пандемията от коронавирус обаче поръчките значително намалели. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени