Няма кой да смени Деси Стоянова

04 Септември 2022, 20:00


Деси Стоянова се оказа незаменима в Би Ти Ви. Въпреки че вече започна свой собствен бизнес, тя ще продължава да работи и в „Преди обед”, стана ясно преди дни. Причината за това е, че месеци наред телевизията не успя да намери друга водеща, която може пълноценно да я замести.

 

Още в средата на юни Деси Стоянова официално обяви в ефира на Би Ти Ви, че започва собствен бизнес. Тя ще обучава мениджъри, служители и обикновени хора, които могат да й платят, как да говорят убедително и да се представят в подходяща светлина в медиите. Логично е да се смята, че на шефовете си в телевизията звездата е съобщила намеренията си много преди да ги огласи в ефир, така че търсенето на нейна заместница в „Преди обед” би трябвало да е започнало отдавна. Както обаче „Уикенд” още тогава прогнозира, оказало се е изключително трудно да намерят друга водеща на нивото на Деси Стоянова. Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна. Деси е сред малкото медийни лица в страната ни, които няма за какво да бъдат критикувани, освен, може би, че е малко досадна с вечните си шеги за закъсненията на партньора си Сашо Кадиев.

Както се очакваше, в Би Ти Ви не успяха да намерят достатъчно добра алтернатива за нова водеща. За мястото се спрягаха всевъзможни колежки на Деси, но нито една от тях не може да се похвали с подобен комплекс от качества, съчетани с добър имидж и обществено одобрение. За щастие, тъй като бизнесът на звездата все още е в началото, тя се е съгласила да остане на работа в „Преди обед”, а обученията е оставила за свободното си време. Възможно е от време на време да отсъства от студиото, ако е заета с някой много важен клиент, но като цяло нещата от новия сезон остават, както досега. Деси и Сашо продължават да бъдат екранна двойка. Докога обаче ще е така, не е ясно. Засега бизнесът на Стоянова върви много успешно. Тя вече е провела обучения на някои служители от върховете на големи родни компании. Част от тях дори са оставили на официалния й сайт позитивни отзиви за нейните курсове. През септември и октомври са планирани и групови обучения, билетите за които също се продават много добре. Ако бизнесът на водещата продължава да се развива със същите темпове, скоро тя едва ли ще може да го съчетава с телевизията и ще трябва да избере едно от двете работни места.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
0
Това е същия сценарий като при Анна Цолова.....същия бизнес започна и тя след като я уволниха от NovaTv. Ту се пише, че е успешен, ту че не е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени