Ники Дойнов няма време да се нахрани от работа

14 Октомври 2019, 13:00


Ветеранът на информационните емисии на Нова Ники Дойнов няма време да се храни пълноценно – с първо, второ и десерт, видя HotArena.


Обедната му почивка е толкова кратка, че стига само за сандвич. А дори и в малкото си минути за консумация на питка с шунка, топ новинарят пак е принуден да работи, видяха папараците ни.


Малко след 14 часа миналия ден Дойнов слезе сам до ведомствения стол на телевизията, за да се подкрепи с калории. Колегите му вече се бяха наяли и в заведението липсваше навалица, та Ники нямаше нужда да се реди на дълга опашка. Той остави лаптопа си на една от масите, след което отиде до витрината с изложените за продан манджи и им хвърли бърз поглед.


„Супата топчета ни беше страхотна, но свърши. Остана пилешка”, информира го продавачът, а водещият на новините обясни, че времето го притиска и ще трябва да се задоволи само със сандвич. „Напълни ми една багета с колбас и кашкавал, а сложи и няколко резена домати”, заръча топ журналистът.


Сухоежбината излезе евтино на 47-годишния телевизионер – само 3 лева. Сметката той плати с монети, видяха през обективите си фотографите на „Уикенд”.


Получил сандвича си, изгладнелият Дойнов тутакси заръфа хлебчето и едва след това отиде на масата при лаптопа си. Докато поглъщаше скромния си обяд, Ники четеше новинарски сайтове на компютъра си, за да е в час със събитията по света и у нас. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени