Ники Кънчев: Ружа Игнатова е като черен гологан, който не се губи

31 Март 2023, 10:40


Пиарът на криптокралицата Евгени Минчев изпя в нейна чест "Бели ружи, нежни ружи" на премиерата на книгата си за нея

 

С акордеона на акордеонист №1 у нас в момента - Исус Ангелов, се откри премиерата на новата книга на Евгени Минчев "Ружа Игнатова - измамница или жертва" в известно столично артсредище. "Бели ружи, нежни ружи", разтегна инструмента в чест на незнайно къде пребиваващата героиня на четивото музикантът. Смехът на гостите от ефекта вероятно се чу и в съседните сгради, защото Лорда е майстор на иронията, спор няма. По отношение на криптокралицата, чийто пиар е бил няколко години, Минчев е снизходителен и дори изразява възхищението си от нейния стил и желание за пробив в клуба на най-богатите хора.

 

"Да създадеш образ на звяр, е по-лесно, отколкото образ на ангел", с тази сентенция започна представянето на книгата на създателката на OneCoin паркетният лъв. Той обаче не пожела да коментира нито в частен разговор, нито пред представители на медиите къде според него може да се намира Игнатова и дали е между живите.


"Познавах Ружа Игнатова, но не съм бил близък с нея. Ние, българите, не се губим лесно. За нея смятам, че "черен гологан не се губи", каза за "България Днес" Ники Кънчев. Шоуменът бе в прекрасно настроение и не отказа общи снимки на нито един свой фен. Както и на автора на книгата, който демонстрира опасна близост с бившия водещ на "Стани богат".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 2 месеца
0
Поне десет българина знаят къде е Ружа и се подиграват на ФБР ,които предлагат 100 000 долара за главата и. Ружа ги е купила с милиони .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени