Ники Кънчев заприлича на чичко! Вижте как отчаяно се бори със старостта

2169
08 Юли 2018, 15:00


Ники Кънчев здравата се старае да влезе във форма и да прикрие годинките си. Журналистът е на 57, но се ужасява от мисълта, че вече не е първа младост, а дъщеричката му след няколко месеца ще стане на 10. За да не изглежда като пенсионер до нея, шоуменът е започнал да спортува и да спазва режим, като дори се опитва да ограничи сериозно алкохола, научи HotArena.

Преди години Ники имаше големи проблеми с пиенето, но не заради пиянство, а от преумора. По време на всеки един от сезоните на „Биг брадър” водещият бе ангажиран със смазващи лайфове, които продължаваха с часове в жив ефир. За да се отпусне и да е максимално издръжлив на темпото, Ники се черпеше с няколко чаши уиски. Постепенно обаче този навик му остана и за дните, в които не бе на работа, а у дома при любимите си хора. Малко по малко водещият обаче усетил, че алкохолът не му е приятел и се наложило да го ограничи. Освен, че консумацията го удряла в черния дроб, който на неговите години не бил съвсем в изрядност. 

Както при пилотите на самолети обаче, пиенето на алкохол никак не се оказвало полезно за общото му физическо състояние и макар да било спорадично, само по време на ангажиментите му за „ВИП Брадър”, то успявало да се отрази доста тежко над общото състояние на здравето му. След три месеца почти постоянен алкохолен прием, Ники се чувствал изтощен до крайност, а кръвното му често играело. Към това се добавяли и стари болежки, заради които журналистът се боял, че може да си навлече принудително излизане в пенсия, пише "HotArena.

За да не допусне толкова рано в живота си да се тръшне на легло и да не може да работи, Кънчев започнал в началото да ограничава приема си на алкохол, а от месец и да спортува. Към трезвеността си журналистът добавил и по-стриктен хранителен режим. От него бил свалил няколко килограма, заедно с токсини и излишна вода, която преди това задържал.

„Решил е да продължава в този дух, защото на неговата възраст грижата за тялото е задължителна. И преди е минавал през подобни етапи, но този път се надява, че е открил как да се пребори със зависимостите си”, обясняват запознати. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рррр
преди 2 години
0
Ама то наистина е много съсипващо един или два пъти седмично /и то за около 3 месеца/ да водиш "лайфове"! Особено когато са на предаване като ВИП, БИГ и т.н. брадър! Такова психическо и физическо натоварване е... Сигурно след това са необходими месеци възстановяване! Хотарена, наясно ли сте някой хора каква работа вършат и какво наистина означава работата ти да те изцежда и съсипва? И да носиш отговорности... Аман от тия хора на "изкуството". Все онеправдани, неоценени, незаплатени. Ами като видиш, че не получаваш сума, която те устройва - смени попрището! Явно това не е твоето! Хвани се на сериозна работа, а другото - за между другото! И все едни натоварени, изморени от живота... И все се оттеглят лятото на море за по няколко месеца. А уж не били добре за платени! П.С. Нищо лично към Ники Кънчев. Коментирам някой писания на Хотарена. За Ники Кънчев - за възрастта, на която е - много добре си изглежда човека. Не го мислете, нито пък как се чувства дъщеря му до него!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!
преди 2 години
0
Аз не познавам човек, който да си е вечно млад! ...... Освен филма „вечната Адълайн”...., но това е само филм ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Жорш
преди 2 години
0
ДА ПОПИТАМ???СТАРОСТА СРАМНО НЕЩО ЛИ Е ???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени