Ники Михайлов и Ванко 1 щуреят в Club 33 с фенки! (Това ли е новата на вратаря?!)

07 Октомври 2015, 11:07


Михайлов и Ванко хукнаха из Студентски град, за да се насладят на нощния живот. В крайна сметка се спряха в Club 33, където бръмчалки кацаха на сепарето им през цялата вечер, пише blitz.bg

 

Първоначално аверите предвидили да си спретнат мъжко парти в заведението, но явно не са били наясно колко са атрактивни, за да останат съвсем без женско присъствие.

 

Най-много внимание получил Ники, тъй като според последните клюки се води, че е необвързан, разбра HotArena

 

Дали пък не е отвел дамата от снимката в дома си след края на купона?“, питат се интернет коментатори.

 

Вратарят не попадна в сметките на селекционера Ивайло Петев за последните две евроквалификации на националите – срещу Хърватия и Азербайджан, пише blitz.bg.

А заради паузата в първенствата Михайлов пристигна в София от турския Мерсин, където защитава вратата на местния отбор и се чуди в кой клуб да се забие.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
куку му кажи на това отдолу и повече не го обиждай!
преди 6 години
0
Каквато и статия да се пусне в ХотАрена и този боклук има , няма защо слага и името на Ася. И веднага започват едни квалификации, вадят се едни истории от време оно, привиждат му се сред коментиращите винаги братя или понякога цялата рода, характеристики, налага мнение и не дай си боже някой да се противопостави, или да изкаже положително менение за Алисия, изпада в истерия , започват да валят едни обиди, изписва лекарства ... ха ха хаааа , както в случая Ксанакс. Ужас! От справка разбираме, че това е антидепресант със зелена рецепта. А, от къде ли знае за него??? Сами си правете заключение! Е , това , ако не е обсебеност и изпадане в депресивни състояние в момент на ярост и злоба, здраве му кажете. Положението е повече от плачевно! Пази , Боже!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахахахаха до "хайде и тук...Боже"
преди 6 години
0
И къде по-точно в коментарът ми си "изплюх жлъчката върху певицата"??? Като гледам с какви просташки думи си служиш и как обиждаш хората, дръзнали да изкажат мнение, различно от твоето, си давам сметка, че единственият " жалък" и "без собствен живот" човек тук си ти!Имам пълното право да изразявам своята позиция , независимо дали ти харесва или не! Това, че имаш слаби нерви и не можеш да си контролираш изблиците на агресия не е мой проблем! Гълтай Ксанакса и лягай да спиш, че вече просто не се търпиш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха ха ааааа
преди 6 години
0
Какво е Ксанакс? Да не е нещо на което си превишил/а дозата му , че като гледам си неадекватен/а с часовото време? Явно! Много ми е рано да си лягам , а и имам бизнес среща след малко. Така , че ще ми се наложи да дочакам вечерта и времето за лягане. А, както четем коментарите ти, всеки може да си направи извод, за Ксанакса, за агресията и за още мнооого неща! Ха ха ха .. Успя да ме развеселиш! Нещастници!
ало, кукуригото!
преди 6 години
0
Тази, май наистина е неадекватна. Та, то няма един коментар в който да не се е коментирала и изпл1ла жлъчка по Ася. Че и не се усеща! Е, това вече си е чиста проба малоумие и не само!
опс
преди 6 години
0
Кой тук си служи с " просташки думи"," агресия "и говори за някакви психотропни? Да не визираш себе си? Mожеш ли да четеш, я си препрочети коментарите тук и във всяка статия и се замисли кой, защо, какво и за къде? Жалка отрепка си! По-обсебено същество няма в цялото нет пространство от теб! Проблема ти е огромен и не го разбираш. Нямаш ли роднини, да ти обърнат внимание или и те са вдигнали ръце от теб и са те изпратили в девета глуха да се спасяваш.
този или тази лудата пак е яхнала метала
преди 6 години
0
Ей, лудо спри се! Каква е тази злоба към Алисия? И правиш ли разлика да изкажеш мнение и да налагаш своето такова под всеки коментар. Сто човека тук ти казват в очите, че това не е нормално и не си в час, че си злобна и обсебена , ти не поемаш. Ами много си елементарна, нямаш грам логика и каквото хората напишат за Николета, ти хоп го приписваш на Алисия. Не си смешна, жалка си! И тези хапчета за които споменаваш и които ги предписваш на хората тук, явно не ти действат. Иди при психиатъра си , да ти смени лекарството. Нещата ще излязат извън контрол при теб. Натам отива. Като ти чета коментарите във всички статии , та ти си толкова разпознаваема. Така ли пък всички хора , които харесват Алисия не са добре , само ти харесващата Николета си единственото цвете на света , като нея. И тя живее в някакъв измислен свят, като теб. Ужас! Да не дава Господ!
куц, зъбат кон
преди 6 години
0
Този капут, ако не e баща му да го лансира и Ася, която се опита да го направи човек и успя до известна степен, така ще си бие камшика из бардаците до последно нареждане. Но, то не е минало.... бездарник! Едно голямо ЕГО без никакво покритие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
abiks
преди 6 години
0
Е, тази поне е млада и хубава. Ако беше се хванал с още една дъртола направо щеше да ме застреля, честно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
опс
преди 6 години
0
А, тук в този коментар за кого намекваш?
оле , мале
преди 6 години
0
Момчето е младо, най-вече " кадърно" ХА ,сега да го видим , как ще се докаже , нали няма кой да му "пречи". И , като гледам, как само му е потръгнала кариерата майко, та чак не се одържа. " Игра, успехи, кариера"... та , дрънка! Пак по стария път, пак старите пороци.... нищо няма да излезе от този човек. Запомнете го! Ще се наложи да го припомня един ден!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
„Дали пък не е отвел дамата от снимката в дома си след края на купона?"
преди 6 години
0
Като му гледам физиономията няма вид , нито на щастлив, нито на забавляващ се млад мъж, нито искри в погледа му. Напротив! Такава унила, отчаяна и безизразна физиономия виждам за първи път на неговото лице. Явно нещо го мъчи и излизането навън е вид да се спаси от нещо и забрави нещо или някой. Но, не му се е получило! Повече от очевидно е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nice!
преди 6 години
0
Момчето е младо, живее му се, няма лошо:) Само се чудя как ли откача леля Ася, четейки за подвизите на бившият си хахахах Сигурно ще запише поредният час при пластичният хирург за някоя нова интервенция, с която да "впечатли" Ники хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хайде и тук... Боже!
преди 6 години
0
Много филми и дългото стоене пред компютъра, следене само жълтите публикации, с цел да си изплюеш жлъчката върху певицата и не само в какво си се превърнал/а?!? Боже мой, обсебването е болестно състояние, а психарите не могат да го проумеят , трябва им специализирана намеса. Жалка дърта развалина,, без собствен живот и смисъл, разяждаща злоба от собствените си неуспехи. Успешните хора не са тук и нямат този манталитет. Очевидно и доказано!
опс
преди 6 години
0
Доколкото мога да чета, статията е за Ники Михайлов ! Ни в клин , ни в ръкав намесваш името на Ася. И злорадство ли долавям в думите... цитирам те : "Само се чудя как ли откача леля Ася, четейки за подвизите на бившият си хахахах " По-натам репертоара е същия , като във всяка статия. май наистина си болна и обсебена, и още много други неща , няма място да ги изброя- много са!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени