Ники Василев яде с ръце

03 Октомври 2021, 12:06


Неуспелият кандидат-премиер на Слави Трифонов Николай Василев отиде на обяд с чаровна брюнетка в градината на столичен ресторант. Дамата, която му правеше компания, не е съпругата му Силвия, видяха папараците на „Уикенд”.

51-годишният политик и икономист хапваше и пийваше бяло вино, а жената на масата му пушеше през повечето време. Тя също си бе поръчала ядене, но рядко посягаше към паницата. Затова пък чаровникът с прякор Малкия Мук бъркаше и в нейната чиния – да не иде зян храната й.

Двамата едва ли са просто познати, щом Ники си позволява да я подяжда, коментираха помежду си клиенти от съседните маси. На хората и персонала в заведението им направи впечатление и друго – че Василев почти не използваше вилица и нож. Той поднасяше хапките към устата си предимно с ръце, като от време на време облизваше пръсти и се бършеше със салфетка.

Бившият вицепремиер на НДСВ бе облечен официално – с раирана риза и костюм. Придружителката му беше по-небрежна – с дънкова рокля и лек шал, който в някакъв момент свали. Дамата носеше очила, но цайсите стояха не върху очите й, а като диадема на главата. Косата й бе вързана на опашка.

За Василев се знае, че живее в полите на Витоша и има две дъщери тийнейджърки – Виктория и Александра. Съпругата му Силвия се занимава с бизнес – прави тренинги за личностно и професионално развитие. Госпожата се прочу преди години с афинитета си към диамантите и скъпите златни бижута, които крадци обраха от семейния им дом.

Преди време в общественото пространство плъзна слух, че ексвицето на Симеон Втори е пред развод. Мълвата обаче не намери потвърждение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени