НИКОЙ не познава Николаос Цитиридис

31 Юли 2020, 10:17


Въпреки е водещ на вечерното токшоу по бТВ, Николаос Цитиридис така и не успя да стане известен и разпознаваем. За това съобщава самият той. Къде на шега, къде на истина, гологлавият комик се оплака как никой не го е разпознал на родното Черноморие.

 

„Стъпих на плажа, забих тържествено чадъра и ...никой нищо. Позакашлях се, но единственият ефект, който предизвиках, беше, че две семейства избягаха, защото помислиха, че съм с коронавирус“, разказва гъркът, цитиран от „България Днес“.

 

„Най-накрая две секси момичета дойдоха при мен и ме помолиха за снимка. Еми... снимах ги. 68 пъти, докато и двете си харесат снимка като за инстаграм. Без мен. После забелязах, че едно семейство ме гледа втренчено. Викам си - ето, разпознаха ме. Кимам им, а те продължават да ме гледат така.  Кой да знае, че имам ей такава дупка на банския?

 

Най-хубавото, което ми се случи на плажа, беше едно момченце, което четеше моята книга за вафлите. Отидох при него и го попитах - "Знаеш ли кой съм аз?" Детето дори не се замисли: "Слави Трифонов.", жалва се Цитиридис.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))))))
преди 2 години
0
ahahahahahahah.......nikolaos citiridis
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 2 години
-6
Приветствам това ново лице на екрана!!! Всички имахме нужда от нещо свежо и ново!!!! Абсолютно ново лице! Втръсна ни от старите лица, които се въртят из телевизиите от 20+ години. А той е и добродушен, умен, уважителен.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
-1
Може да го е измислил, но поне ще има с какво да го запомнят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени