Никол Шерцингер и Григор Димитров се разделят

https://hotarena.net/lubopitno/nikol-shercinger-i-grigor-dimitrov-se-razdeliat HotArena.net
Никол Шерцингер и Григор Димитров се разделят

Никол Шерцингер и Григор Димитров са разделени, гласят последните новини. Двойката обаче не е сложила край на отношенията си, а по-скоро е в работна криза, научи HotArena.

Следващите два месеца и половина, ще бъдат доста тежки и за двамата. Предстоят им пътувания, турнири, концерти и влюбените нямат никакъв шанс да прекарат дори няколко дни заедно.

На Григор Димитров му предстоят няколко важни турнира отвъд Океана. Първо във Вашингтон, след това на „Мастърс”, после първенството в Австралия, а също и състезанието в Рио де Жанейро, за което се готви и Цвети Пиронкова.

Програмата на тенис звездата е толкова натоварена, че той няма и един свободен миг. Това е и основната причина, да не се среща толкова често с любимата си.

Дългите му отсъствия обаче не са проблем и за Никол. Чаровната Шерцингер е с не по-малко натоварен график от неговия.

Певицата вече няколко години е част от Х фактор и се готви за пореден път да превземе сцената. Тя обикаля вече седмици из Англия в търсене на участници, а сега като ментор ще трябва да подготви и голяма част от тях за финала.

Освен това нито едно парти в Лондон не минава без нея. По тази причина, на хубавицата й се налага да съобрази плановете си с Гришо, с работните си ангажименти.

Двойката обаче се възползва максимално да се видят, по време на срещата в Лондон. Те ходеха на театър, обикаляха из музеи, а освен това бяха дори на концерт на Бионсе.

След кратката им ваканция обаче ще си липсват с месеци, тъй като Шерцингер едва ли ще има време да посещава мачовете на Гришо. Ложата й на неговите състезания от доста време стои празна, а преди дни я видяха заедно с Калвин Харис, който се раздели неотдавна с Тейлър Суифт.

Двойката се държеше за ръка и си тръгнаха заедно след вечеря. Близки до певицата обаче побързаха да отрекат, че тя има някакви по-специални отношения с музиканта.

„Двамата са дългогодишни приятели, нямат романтична връзка. Много са привързани един към друг, а когато Никол го покани на вечеря, съвсем естествено, той й предложи да я откара до дома й, за да не се прибира сама”, разкрива нейна приятелка, която освен това споделя, че двамата имат връзка като между брат и сестра.

При все това нежно хванатите им ръце, предизвикаха редица коментари в мрежата. И провокираха съмнения, дали случайно Гришо и Никол не са се уморили един от друг.

2 Коментара

molqq

преди 7 години

zakakvo pishete za tova oligofrenche? nali neiskal da ima nishto obshto s bg nqmal da dava interviuta za balgarski medii nqmal da govori na balgarski kvo mi pishete za toq pedal shiban blagodarenie ba balgarskite si treniori ot kadeto tragna stana zvezda sega se pravi na holivudska zvezda i neiskal da govori na balgarski neiskal da ima nishto obshto s balgariq i toq kato valeri bojinov palen smeshnik ama tva e 4e toq e 20 godishen piklio i veche se otri4a ot stranata ot koqto e i koqto go napravi izvesten toq e pedal shiban!!!

Коментирай

спри се бе, простако!

преди 7 години

Е, стига вече цитира жълтата преса , бе животно! Не се спря да ръсиш простотията си тук! Kазал бил това, казал бил онова... чрез устата на жълтата преса. Сигурно на теб лично ти прошушна на ушенце , че и говориш от 1л. ед. ч. Аман от комплексирани и простовати шутове, живеещи с жълтите публикации и черпейки това за чиста монета! Аман!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.