Никол Станкулова глади погрешно! Правят й забележка в мрежата (ФОТО)

17 Март 2021, 14:00


„Гладя ли? Да! няма да ви лъжа обаче, че това е най-любимото ми занимание!”, казва Никол Станкулова и показва снимка, на която действително държи ютия и глади риза.

 

Има обаче нещо „гнило в Дания" и феновете на синоптичката веднага го откриват: объркала е от коя страна на дъската да застане, пише „България Днес“.

 

„Мястото за оставяне на ютията трябва да ви е от дясната страна. При това положение, както сте снимани, кабелът ще се качва върху дрехите и ще го гладите“, тактично й обясняват простосмъртните. Нища, ще се научи, има време...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Ни'колчето е едно от многото глуповати същества на които още по-глупави мениджъри на фирми пълнят гушките да зарибяват оФци да купуват продуктите им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?? До АзАз
Преди 1 година
0
Хахаха....Много ми хареса коментара Ви !!!! Хахаха точно в десятката!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
Преди 1 година
0
Благодаря, да става забавата :D, че да си кажем и истината.
АзАз
Преди 1 година
0
Абе дават ти пари да рекламираш нещо..... ми малко напъни се бе... пусни си клип как се глади и застани като жената от видеото... малко зор си дай... Тия пък рекламодатели не си ли подбират кой да им прави рекламите.... или поне давайте им наставления... Показвам как трябва да Ви изглежда кореспонденцията с Никол или друга ИНФЛА (инфлуенсър + кифла, ще си го патентовам) Здравей Никол, даваме ти 1000 лв за една снимка... така.... облечи бяла риза....искаме те с вързана коса.... с лек грим... застани пред гладачната маса....така, че ако си десничарка ютията да ти се пада от дясно ...усмихни се и искаме 10 кадара. Ние ще ги прегледаме и чак тогава можеш да постнеш избрания от нас. Айдеее на ИНФЛИТЕЕЕЕ..... юруш народе..... до всяка Инфла богато мъжле..... наемай народееее
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Някой "умник"казва,че мъжете предпочитат по-ниско коефициетни /по отношение на интелект /жени !? Аз не съм на това мнение. Няма мъж,който уважава себе си,мъж който не разпилява своето IQ без смисъл за персони,които нямат нивото за качествена оценка да забележи подобни екземпляри като Никол Станкулова. Не случайно има стара мъдрост " Търкулнало се гърнето,намерило си похлупака"" Мъжлето/мамин синковец/ на Николчето е в едно измерение с умната си женка. Заедно ще се пързалят на снега с найлон/щото Никол деградира/ ,ще се фантазират в гладенето,пиенето,яденето и за всички фенове ще се хилят инфантилно. Толкова си могат сладурите!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мила
Преди 1 година
0
Не забравяй и мистиките около концлагерите.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени