Никол Станкулова ражда по Димитровден

15218
27 Юни 2021, 10:24


Никол Станкулова роди първото си дете на празника Свети Мина, а второто май ще се появи около Димитровден, научи „Уикенд”. Църквата чества Свети Димитър на 26 октомври. Изглежда, че терминът на синоптичката от Нова телевизия също се пада в края на октомври.

Въпреки че все още не е обявила официално, че очаква второ дете, Никол Станкулова все по-трудно успява да скрие това. Изпъкналото й коремче личи под широките дрехи, с които я обличат в телевизията, вероятно надявайки се зрителите да не забележат деликатното й състояние, за което „Уикенд” първи съобщи. Бъдещата майка от време на време дърпа роклите си, когато има участие в „На кафе”, за да е сигурна, че формите й ще потънат в тях, а когато съобщава прогнозата за времето, много внимава да не застава в профил пред камерите. Въпреки това по-наблюдателните лесно могат да забележат промените в нейната фигура. Никол остава болезнено слаба и крехка, но изпъкналото й коремче не оставя съмнение, че скоро в дома й ще плаче още едно дете.

Станкулова очевидно е решила да не коментира публично състоянието си, както направи и при първата си бременност. Тогава тя работи почти до раждането, без да обели и дума за очевидния факт, че очаква дете. Накрая слезе от екран, роди, а след няколко месеца се върна на работа, отново без да коментира появата на бебето. Разчу се, че дъщеричката й е дошла на бял свят на Свети Мина – 11 ноември 2018 г. Детето взе името на баща си – милионерския наследник Теодор Минев, и се казва Теа. Цяла година по-късно щастливата майка си позволи да сподели няколко изречения за начина, по който се чувства. Поводът беше първият рожден ден на момиченцето й. „Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате”, написа Никол в социалните мрежи. Оттогава досега тя много рядко си позволява подобни изблици на откровение.

Никой не се изненадва, че звездата, която е снаха на милионер, запазва същата дискретна линия на поведение и сега. Заради нея обаче не е сигурно нито в какъв етап от бременността е тя, нито кога ще ражда, нито кога ще слезе от екран и кога ще се върне на работа след раждането. Но съдейки по вида й, изглежда е минала 5-ия месец. Това означава, че бебето се очаква през есента – към края на октомври, когато църквата отбелязва Димитровден. Ако реши да ражда с операция, Никол и мъжът й най-вероятно ще изберат именно този голям празник за появата на второто си бебе, писа Уикенд.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени