Никол Станкулова се изгаври грозно с Гала в ефир

3576
31 Януари 2021, 13:19


Синоптичката Никол Станкулова, която се изявява и като коментаторка в предаването „На кафе”, допусна гаф в ефир.

Без да се усети, тя обиди водещата Гала. Хубавицата с буклите удари 54-годишната блондинка по най-уязвимата за всяка жена тема - възрастта. 
В предаването стана дума за лагерите на смъртта по времето на Адолф Хитлер, а синоптичката веднага коментира колко интересен за нея е този етап от историята:

„Никога не съм била там и има някаква мистика. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели", каза Станкулова, а блондинката се изцъкли. „Не, аз по това време не съм живяла, не съм го преживяла!", сопна се обидената водеща, която е родена доста по късно – през 1967 г. Никол се опита да замаже положението, но уви – гафът й предизвика много смях у зрителите.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НИКОЛ БУКЛАТА
преди 5 месеца
-1
АМА КОЙ Е ТОЯ 70Г ДЕТО ТЕ Е ЧУКАЛ ТА ЧАК СА ВИ ОПИСАЛИ В КНИГАТА НА ВЕНЕТА РЙКОВА МА? СИНОПТИЧКАТАС БИКЛИТЕ И МАЛКИТЕ НЕДОРАЗВИТИ ЗЪБКИ И ОПУЛЕНА ГРОЗНА ФИЗИОНОМИЯ ПРАВЕЩА СЕКС С КУЧЕТА. МАЖЕЛА СИ ПУТКАТА С КУЧЕШКИ ПАСТЕТ ВЗИМАЛА КУЧЕ ОТ ПРИЮТ И Я КАРАЛО ДА Я ЛИЖЕ ДОКАТО СИ ПРАВИ ФИСТИНГ С БУТИЛКА. БАААААХТИ КУРВАТА. ИЗНАСИЛВА КУЧЕТА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз съм Nelly
преди 6 месеца
-9
до тази по-долу: Слава богу, че ти си красива, неотаряваща, спокойна, умна, успешна, уверена в себе си, интересна, модерна, интелигентна, образована, честна и стилна... Това са качества противоположни на онова което писа за Никол с пяна на уста в два коментара. Така правят щастливите хора. Твоето безгрижно "ХА-ХА" вместо име е отглас от ада в който живееш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Нели/ Никол
преди 6 месеца
0
Нели, ти случайно да си Николчето?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Nelly
преди 6 месеца
-13
Ще се удавиш в собствената си отрова... ти не просто й заавиждаш, ти искаш тя да изчезне, най-добре вдън земи защото не ножеш да понесеш щастието й. Клевети, клююки ... Успокояват ли те, или още изгаряш от болка? Тия с плюсовете и те ... Замислете се, защо го правите, не увеличавайте злото в този изпълненсес страдания свят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха-ха
преди 6 месеца
0
Коментарчето е точно в стила на Николчето-тъпото,невротично същество.То,горкото ,от хвалебствията на пъпчивите чеки... във Фб е загубило реална представа за себе си.Истината е ,че остарява ,погрознява,все повече психясва и се чувства несигурна и изнервена-за това и ползва стари снимки .Постовете и включванията и в соц.мрежи са инфантилни и банални,стайлингът е от времето на баба и!Куха,та дрънка,ама иначе е високо горе-по нейните критерии!
Не умна и красива, а нахална и истерична е Николчето
преди 6 месеца
-3
Толкова дразнещо е това момиче. Чрез връзки и с курвалък и дадохда място в телевизия, а дори образования за това няма. И само как все се прави на математичка и много умна. Завършила там някаква математическа паралелка, дето сигурно не знае колко е 2+2, ама се изкарва големият математил. Добре, че роди дете на гея Теодор, който си се вижда с други мъже уж като приятелчета, ама всички знаем, каква му е ориентацията. Глезената Никол му дойде доста добре за параван, хем е меркантилна и седи за пари, хем не му иска много компанията и си ходи на ляво и дясно и не занимава човека с тъпото си присъствие. Родителите на Теодор го натискаха за семейство и дете, защото знаят какъв е и той най-после склони да забремени Николчето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени