Николета и Гани си мерят пластичните корекции! Лозанова: Коя е Джулиана?

6698
23 Април 2019, 13:00


В пореден силиконов скандал се забъркаха едрогърдата Джулиана Гани и Николета Лозанова, узна HotArena.

 

Любимата на Ники Михайлов коментира въпрос на свои фенове какво мисли за Жанета Осипова и Джулка риторично с думите: Коя е Джулиана Гани? Последваха десетки коментари на нейни фенове, в които се осъжда външния вид на Гани и нейният стремеж да се превърне в чудо на пластичната хирургия.

 

Мис Силикон не крие, че почти няма част по тялото си, която да не е ремонтирала, пише „България Днес“.

 

Всъщност Ни Ло знае много добре коя е Гани, защото неведнъж й се подиграва публично. Още преди години участничката във „ВИП Брадър“ е гост в предаване на Карбовски. Тогава Николета се заяде с водещия „какво е това нещо“, което е поканил.

 

Тя сподели, че се чувства шокирана от съществуването на подобни жени. След това на няколко пъти Лозанова е коментирала, че Гани я копира, като много често снимките, които публикува, са взаимствани от нейния профил.

 

Устатата Джулка не оставя нападките срещу нея без отговор. Според нея Николета е типичния пример за жена, която е променила външността си. „На нея трябва да й разкрият снимките преди и сега, не на мен. Защото аз открито говоря за пластичните си операции и не се крия. Тя от своя страна се прави на естествена, но всъщност е претърпяла редица интервенции“, избухва Гани.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гери
преди 2 години
0
Николета прилича на пребито куче! Толкова е подпухнала и асиметрична в лицето ! Прекалила е с филърите за лице!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-1
"Мис Силикон не крие, че почти няма част по тялото си, която да не е ремонтирала" - Напротив. Когато говори за операциите си в ББ или в някое предаване, все казва, че и е оперирала САМО носа няколко пъти и бюста няколко пъти, така че съвсем не се намира много оперирана. Казва, че си е правила устата, но отдавна вече е спряла и всичко било разградено. Толкова стереотипно изглеждат, че няма накъде повече. Всички минали по конвейра, за да се впишат в Инстаграм стандартите - еднакви татуировки, на еднакви места, с еднакъв шрифт и изобщо дори да сменят шрифта и драсканиците, все са татуирани; всичките с гигантски за тялото им вимета-протези и вечно изкарани навън, сякаш, че са нещо кой знае какво и сякаш не е ясно на всички, че са изкуствени; всичките с еднакви лица и устни; всичките като наближат 30-те лицата им започват да се издуват от пълнежа на филърите и все по-трудно става да кажеш дали са на 23 или 47, защото придобиват един неестествен, восъчен вид. Може би щяха да успеят да минат..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
0
... за по-млади с тези корекции, ако вече всички не знаехме как точно изглеждат тези направени с филъри лица, защото просто им стават толкова еднакви. Еднакви вежди, еднакви мигли, еднакъв тен, еднакви чупки, пози и снимки с текст: "Уникална гледка", но гледката е само повод да си снимаме и покажем голия гъз. Досадно и скучно вече.
базука
преди 2 години
-3
тази едната е дебела с къси крака голямо чело и къс врат. Майка и е такава дебела помакиня шалвареста и тя е същата. Другата е конска глава с мъжки стъпала и ръце разпльокан корем и прокъсан гнусен екстеншън. И двете проститутки от Пловдив. За нищо ме стават а гнома е натрапник на обществото досадна особа с криви зъби
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени