Николета Лозанова с бутиков рожден ден! Вижте защо беше поканила точно 77 човека на партито

https://hotarena.net/az-jenata/nikoleta-lozanova-s-butikov-rojden-den-vijte-zashto-beshe-pokanila-tochno-77-choveka-na-partito HotArena.net
Николета Лозанова с бутиков рожден ден! Вижте защо беше поканила точно 77 човека на партито

Николета Лозанова навърши 32 години, с умопомрачително парти, в най-луксозния нощен клуб в София, видя HotArena.


Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари, за българското светско общество, поради своя мащаб и размах. Всъщност малцина са родните звезди, които могат да си позволят толкова скъпо и класно парти за своя рожден ден.


Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти. Ето и ексклузивни детайли от вечерта, за която всички говорят.


Гостите на тайното парти получават своите покани, по крайно необичаен начин - под формата на сладкиш с надпис „Kiss me on my birthday. Eat and keep the secret“. Самата Николета настоява, никой от гостите да не разкрива предварително за събитието. Списъкът с поканени е точно 77. Каква е символиката на тази цифра обаче остава тайна.


Не е тайна обаче, че за вечерта са поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което е било основният акцент на събитието. Кетърингът е прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.


Тортата е истинско произведение на изкуството, която е висока над метър и тежи 15.400 кг. За нейната изработка са били нужни над 12 часа, а в основата си съдържа вариации на скъпоценни камъни.


Сред гостите на Николета са Жени Калканджиева, Мартин Карбовски, Андреa, Христо Сираков, Ванко 1, Тита, Папи Ханс и Златка Димитрова с официалната си половинка Кирил Танев.


По време на вечерта Николета сменя три тоалета от Haute Couture 2020 колекцията на любимия си дизайнер Филип Плейн.

25 Коментара

Xaxa

преди 4 години

Eh toq fotoshop taq Andrea ne se sprq tova prasence super zle e taq bolna psihi4no da se vidi 4e blagodarenie na fotoshopa ne6to

Коментирай

Mari

преди 4 години

"Събитието се превърна в основна тема на разговори и коментари за българското светско общество поради своя мащаб и размах." Жълтите медии попаднаха на находка...панаир на суетата в който някаква нарцистична жена използва рожденния си ден за да празнува величието си в което само тя вярва защото се знае, че го прави от желание да блесне, да разбие завистниците."Мащабите и размаха" показват само нечовешката й амбиция да празнува сред седеф,сапфири и диаманти като кралска особа...обаче поради липса на мярка и усет всичко е прекалено и грандоманско ако да е дело на професионалисти. Е, какво сега - сред някакво ледено кралство, пред една огромна като баобаб торта стои нейно величество Николета с безумните си импланти и развява залепени естествени коси, които някъде в Индия едномомиче е продало от нужда. Това е прекалено глупаво за да е "събитие"!

Коментирай

Неви

преди 4 години

Фалирала проститутка,жадна за внимание и пари!Жалка в напъните си да блести и да й завиждат.Нищо не е такова,каквото се опитва да ни го представи-нито визията,нито стандарта й на живот и приходите,нито любовта и уважението на любимия.Кой нормален човек има нужда от това?

Коментирай

hhhhhhhh

преди 4 години

ХотАрена, на мен ми е ясно (е... на мен и на цяла България), че 90% от статиите в сайта ви са поръчкови, но много ви моля!!! - когато някоя курва ви заръча да пишете за ДИАМАНТИ, пишете КРИСТАЛИ. Как ли пък не, ще зарине някой цяла дискотека с диаманти... Ако въобще е имало нещо такова, то това са били най-обикновенни кристалчета (тип Сваровски).

Коментирай

Нямам думи

преди 4 години

Колко трябва да си западнал и с ужасно пропаднал морал че да мислиш че с прашки и без сутиен си супер секси,не ми е ясно.Докъде стигнахме че 90% от момичетата да се прехласват по жена изглеждаща като супер пропаднала проститутка която дори не изглежда така на живо.Тотален потрес!

Коментирай

Xaxaxxax

преди 4 години

Spadnalite klepachi na Nikoletka da vidime bez fotoshop iskame!!!

Коментирай

Мария

преди 4 години

СТИГА С ТЕЗИ СМЕШКИ.НА ЖИВО СА ЕДНИ ЗАХАБЕНИ ПИДЛОГИ.

Коментирай

Ни Ло главния мозък

преди 4 години

Много ми е интересно щом тази госпожа се взима толкова на сериозно и си мисли че всеки умира да види грозните й цици,увиснал гъз и къси крака защо никъде не е канена-нито по предавания,нито по реалитита,и не с тоя номер че цената й е много висока,просто мозъчните й клетки не правят връзка за едно нормално изречение и се притеснява че с едно изречение фалшивия й образ ще се срине.

Коментирай

Ели

преди 4 години

А видяхте ли продажното гримьорче Цецко Андреев , че беше качил стори за нея в инстаграм ? А и е спрял да следва Алисия . Тези за страшно смешни , безкчхарактерни и продажни гадинки

Коментирай

.

преди 4 години

Алисия беше качила на стори,че си гордее с Ивайло Колев коафьори за наградата му, а не честити на Цецо за гримьор номер 1 и оттам дойде според мен.Те двамата за какво се скараха, че и Цецо избра да работи с Момчил с хиалуроновите устни.То и Преслава оная вечер на райха ника на мъжа си чакай да включа Цецо и Павел вика Мани го тоя.Не се изказа ласкаво за него никак.Не знам как Преслава му се връзва на акъла.Чувала съм,че мн интриги прави

Коментирай

...i az taka

преди 4 години

ti, bez fotoshop, znaesh li kak izglejda Nikoltsa v tazi rokla? Kato pihita i baloncheta, koito izlizat ot vsiaka dupka na dantelkata. Niiiishto obshto sas snimkite. Tialoto i e mnogo zle i po- zle shte tava s godinkite. Niama za kakvo da i se vazhishtava nikoi za prashkata i rokliata na golo

Коментирай

Pff smqh i izmama

преди 4 години

Kakav luksozen klub? Bedroom si e nai obiknovena diskoteka nikav luks nqma.. A nikoleta e mnogooo zle na jivo skoro q vijdah nishto obshto sas snimki... cherna s kusi kraka .. uvisnal guz i qko sustarena v lice...

Коментирай

ТТ

преди 4 години

Тая е черпила гостите с “каквото Господ дал”, затова ли е по гащи като момите от Околовръстното?

Коментирай

?

преди 4 години

На кой му пука за Ася Бръчката? Същата парцалеса като Лозанова - добре помним как се продаваше за Нокиа с капаче хайаххаха!

Коментирай

....

преди 4 години

Първо и се искаше да е Алисия. Сега и се иска да е Кардашиан. Да, ама не.... :D Никога няма да е изввстна извън Бг. Жалко, че се пишат само платени статии за бивши проститутки... Много жалко. А за истинските български модели, извесни по света-нищо....

Коментирай

Niki

преди 4 години

Иска и се да е Кайли :D Много яко я имитира:DDD

Коментирай

1

преди 4 години

Алисия е тази, която прекопира визията на Николета. Пусна си дълга коса, потъмни я, оклъцка носа, махна бенките...болен мозък.

Коментирай

Истина

преди 4 години

Ама как са застанали еднакво и двете с дебелата Андреа. Смях и подигравки будят в мен тези двете. Интересно ми е кой се занимава все да км поправя снимките. Колко му плащат? Няма ли да е по-добре тези пари да ги дадат на психолог за да ги накара да се харесват, такива каквито са вместо да плащат някой да им замаскира дебелите гъзове, късите крака и състарените и мазни лица.

Коментирай

ISTINATA

преди 4 години

Drehite i sa pod naem samo za partyto za reklama i celiq RD i beshe sponsoriran za da reklamira global brands koito prodavat P. Plein. Vsichko e izmama pri tva cigane.. qko fotoshop a na jivo LESH

Коментирай

Mangalska hronika

преди 4 години

Towa westnik za mangali li li e?? ZASHTO NJAMA BELI HORA???

Коментирай

Mangalska hronika

преди 4 години

Towa westnik za mangali li li e?? ZASHTO NJAMA BELI HORA??? WULGARNA TZIGANSKA WESHTITZA OT ADAMS FAMILY!

Коментирай

ne biwshi

преди 4 години

prostitutkata ne e biwsha!!

Коментирай

I kakwo ot towa??

преди 4 години

Marshata si e marsha ni nehnata putka woni na tziganska mazga kakwoto i da naprawi groznoto karadjowsko djudje. TOLKA E JALKA TAZI MRASNA, ZASTRELJANA SELJANKA!

Коментирай

hA HA

преди 4 години

kOLKO E JALKA TAJA TAPA PATKA- NE SE LI WIJDA KAKWO CHUCHELO KASOKRAKO E ! Ot kade se wzeha tolkowa mnogo mangalki v BG To?

Коментирай

hA HA

преди 4 години

kOLKO E JALKA TAJA TAPA PATKA- NE SE LI WIJDA KAKWO CHUCHELO KASOKRAKO E ! Ot kade se wzeha tolkowa mnogo mangalki v BG To?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.