Николета Маданска разхожда бебето с конете

28 Март 2021, 13:07


Ежедневието на Николета Маданска, докато е в майчинство, изглежда не по-малко интересно, отколкото когато ходеше на работа в спортната редакция на Би Ти Ви.

Водещата често съобщава как минават дните й с такъв ентусиазъм, че човек остава с впечатление, че тя живее в екшън с елементи на романтика. Един от най-новите куриози е, че е разхождала бебето си в компанията на случайно засечени на пътя коне. Николета живее в софийското село Бистрица в полите на Витоша. Тя всеки ден извежда детето си в количка по планинските пътеки, където през зимата е трудно да засече други хора. Затова пък засича животни, които се разхождат заедно с нея.

Младата майка показа три коня, които открила по обичайния си маршрут с количката. Тя е била толкова впечатлена от еднокопитните бозайници, че е решила да ги покаже и на последователите си в социалните мрежи. За щастие, е успяла да намери човек, който да я снима с животните, така че всички да могат да се порадват на интересната гледка – млада майка с бебешка количка, придружена от три коня на път, покрит със сняг. Дали фотографът е таткото на бебето й – Венелин Петков, не става ясно, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени